OKTATÓINK

Peer Krisztina

klinikai és mentálhigiéniai gyermek-és ifjúsági szakpszichológus, Egészséges Lélek, Egészséges Élet Alapítvány

“Bármi legyen, gazdagít.” (Bőhön, a vadász – burját népmese)

Szakterületeim: pszichológiai alapismeretek, gyógypedagógiai ismeretek, a kisgyermekkori nevelés

Szakmai pályafutásomat szociálpedagógusként kezdtem, dolgoztam gyermekjóléti szolgálatban családgondozóként, majd egy általános iskolában hátrányos helyzetű fiatalokkal és családjaikkal családi kapcsolattartóként.

Jelenleg klinikai szakpszichológusként és metamorphoses meseterapeutaként dolgozom gyermekekkel, kamaszokkal és fiatal felnőttekkel, valamint rendszeresen tartok önismereti, készségfejlesztő, kommunikációs és konfliktuskezelő tréningeket pedagógusoknak, szociális szakembereknek és bírósági titkároknak.
Az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesületének (OFOE) vezetőségi tagja és titkára, valamint a Babanet és a Kölöknet internetes portálok szakértője vagyok.
Gimnazista koromban magyar tanárnak készültem, de nem vettek fel az egyetemre. Szerencsére. Amikor a pszichológia szakot elkezdtem, már tudtam, hogy egyszer tanítani is szeretnék. Az pedig, hogy felnőttképzésben taníthatok, egy nagyon hálás feladat. A hallgatók rendkívül motiváltak, én pedig szintén sokat tanulok tőlük.
Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorlatban is megszerzett tudásomat átadjam azoknak a hallgatóknak, akik munkájuk során szintén hasznosítani tudják majd a fejlődéslélektani, és egyéb pszichológiai ismereteiket.

Vissza