Aneszteziológiai szakasszisztens képzés visszanézhető órákkal és ONLINE jegyzetekkel

A korábbi OKJ 55 725 01 Aneszteziológiai szakasszisztens képzés megszűnt, helyette végezd el megújult, államilag elismert szakmai képzésünket ONLINE!

Ajánlataink

SZEPTEMBERI AJÁNLATAINK

A csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 630 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány és szakmai egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)
 • Diákigazolvány: van
 • 20 hónap
 • Oktatási napok: hetente ONLINE elméleti oktatás pénteken 16:30-19:40 és szombaton 8:30-15:10 között
 • Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 20.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2024. szeptember 14.
 • Tandíj részletekben*: 20×33 900 Ft – Részletek ITT!
 • Szakmai vizsga*: várhatóan 2026. május, melyre vizsgagaranciát* adunk
Jelentkezem Tudj meg többet!

B csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 495 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány, bármilyen korábban megszerzett egészségügyi végzettség, szakmai egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)
 • Diákigazolvány: van
 • 12 hónap
 • Oktatási napok: hetente ONLINE elméleti oktatás pénteken 16:00-19:40 és szombaton 8:30-15:10 között
 • Jelentkezési határidő: 2024. július 19.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2024. augusztus 3.
 • Tandíj részletekben*: 12×44 900 Ft – Részletek ITT!
 • Szakmai vizsga*: várhatóan 2025. október, melyre vizsgagaranciát* adunk
Jelentkezem Tudj meg többet!

C csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 435 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány, OKJ 54 Perioperatív asszisztens vagy OKJ 55 Mentőápoló képesítés , szakmai egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)
 • Diákigazolvány: van
 • 9 hónap
 • Oktatási napok: hetente ONLINE elméleti oktatás pénteken 16:30-19:40 és szombaton 8:30-15:10 között
 • Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 20.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2024. szeptember 7.
 • Tandíj részletekben*: 8×58 900 Ft – Részletek ITT!
 • Szakmai vizsga*: várhatóan 2025. május, melyre vizsgagaranciát* adunk
Jelentkezem Tudj meg többet!

* – További infó a GYIK-ben.

Miért legyél aneszteziológiai szakasszisztens?

Oktatóink

Oroszi Zsuzsanna aneszteziológus szakasszisztens, Jávorszky Ödön Városi Kórház, Vác Pannon Kincstár, oktató

Oroszi Zsuzsanna

aneszteziológus szakasszisztens, Jávorszky Ödön Városi Kórház, Vác

Bemutatkozás

“Ki csak a kezével dolgozik, az munkás. Aki a kezeit és a fejét is használja, az mesterember. Aki kezeit, fejét és a szívét is használja, az már igazi művész.”
(Assisi Szent Ferenc)

Szakterületeim: anatómia-élettan, diagnosztikai alapismeretek, sebészet és traumatológia.

Az ápolóképzést követően már tudtam, hogy mindenképpen szeretnék továbbtanulni az egészségügy területén. Abban az időben az intenzív osztályon dolgoztam, de egyéb szakterületek is érdekeltek. A műtő közvetlenül az intenzív osztály mellett volt, sokszor mentem be megnézni az ott folyó munkát. Különösen vonzott az aneszteziológiai tevékenység. Megfogott és a mai napig megélem a szépségét, ahogy a betegnek mi segítünk abban, hogy fájdalommentesen végezzék rajta a beavatkozásokat, a gyógyulásában mi is aktívan részt veszünk. Nem tévedhetünk, minden pillanatban döntések sorozatát hozzuk és rajtam is múlik, hogy a jó irányba fordítsuk egy ember sorsát.

A műtő világát később sem tudtam, nem is akartam otthagyni. A mai napig szeretem, élvezem, amit csinálok.

Az elmúlt 2-3 évben az aneszteziológus asszisztensi és intenzív szakápolói oktatásban veszek részt.

Az oktatáshoz is nagyon fontos, amit a munkám mindennapjaiban tanulok, és átélek. Az időközben megszerzett diplomás ápoló és akut betegellátó szakápolói főiskolai végzettségeim is hozzátesznek ehhez, rengeteg pluszt adnak a napi munkámhoz és az oktatói tevékenységemhez. Így tudom követni a fejlődést, a naprakész ismereteket és élethűen átadni a szakmát a tanulóimnak.

Pannon Kincstár, Dr. Marjanek Zsuzsa oktató

Dr. Marjanek Zsuzsanna

Piskóti Judit Diplomás ápoló, felnőtt aneszteziológiai és intenzív szakápoló, egészségügyi menedzser, a Pannon Kincstár szakmai referense. Pannon Kincstár, oktató.

Piskóti Judit

Diplomás ápoló, felnőtt aneszteziológiai és intenzív szakápoló, egészségügyi menedzser, a Pannon Kincstár szakmai referense

Bemutatkozás

“Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.”
(Saint Exupéry)

Szakterületeim: intenzív szakápolástan, alkalmanként társszakmák képzéseiben (aneszteziológusoknak, perioperatív asszisztenseknek) is vállalok oktatásokat

Az intenzív terápia területén 36 évet töltöttem el. Kezdetben ápolóként sajátítottam el az intenzív szakápolói feladatokat, majd vezetőként dolgoztam több intenzív osztályon. Ez az egészségügy területén belül is kiemelkedő szakápolói munkának számít, ahol hatalmas szükség van teherbírásra és szakértelemre. Nagyon szerettem ezt a munkát, így örömmel kapcsolódtam be az intenzív szakápolói képzésbe is.

Oktatóként már sok éve itt vagyok a Pannon Kincstárnál.

A közelmúltban teljesen átalakult a szakképzések és vele együtt a vizsgáztatás rendszere. Mindez sokkal több szervező munkát igényel a szakmai tartalom, a megfelelő oktatók, vizsgáztatók tekintetében is. Ehhez a Pannon Kincstár vezetői olyan szakembert kerestek, aki a lehető legtöbb érintett területről hoz tapasztalatot. Nálam adott volt az oktatói gyakorlat, a szakmai múlt, és a Pannon Kincstár működését is régóta ismerem belülről. Tananyagfejlesztéssel, tanrendek, jegyzetek készítésével is foglalkoztam. Ezt a szeletét is mindig szerettem a szervezésnek, az oktatás támogatásának.

Örömmel vállaltam a megbízást és most már Gőz Judittal együtt fedjük le a teljes vizsgáztatási területet. A munkámhoz a kapcsolatrendszeremre, az oktatói múltamra és az egészségügyben, a betegek mellett töltött csaknem negyven évre is tudok támaszkodni – a két terület tapasztalatát gyúrom egybe a jelenlegi munkámhoz.

Folyamatosan együttműködöm a tanulmányi referensekkel, ők viszik a szakmai részét, én pedig hozzáteszem a saját kompetenciáimat. Folyamatosan nyomon követem a tanrend alakulását. Teljesen új tanmeneteket építünk fel, hogy a hallgatók megkapjanak minden fontos információt és sikeresen vizsgázzanak. Folyamatos segítséget nyújtunk a felkészülésükhöz, hogy a tanúsító vizsgákra megbízható tudással induljanak. Ezért nagy figyelmet fordítunk a demonstrációs termekben zajló oktatásra is.

Mindez nekünk is összetett feladat, újfajta kihívás. Az új típusú vizsgarendszer, új dokumentációs formák kapcsán is gyakran egyeztetünk, hogy naprakészek legyünk. Nagyon tetszik a csapat fiatalos lendülete, egészen magukkal ragadnak. Jó érzés, hogy sokszor kérik a szakmai tanácsomat és el is fogadják.

Hogyan fog aneszteziológiai szakasszisztensként kinézni egy napod?

Az aneszteziológiai szakasszisztens magas szintű klinikumi ismeretekkel rendelkezik. Az aneszteziológiai beavatkozások során összefüggéseiben, következetesen és megfelelő helyzetfelismerő képességgel alkalmazza tudását. Részt vesz az általános, a speciális és regionális anesztézia előkészítésében, megvalósításában, a beteg körüli teendők ellátásában. A gyártók előírása alapján, a protokolloknak megfelelően üzemelteti az aneszteziológiai műszereket, gépeket. Törekszik a technológiai és szakmai fejlődésnek megfelelően folyamatosan képezni önmagát és kollégáit,képzéseken és továbbképzéseken vesz részt. Team-munkában dolgozik a műtői személyzettel, legjobb tudásának megfelelően asszisztál az aneszteziológus orvosnak. A beteggel folyamatos kapcsolatot tart fenn az anesztézia előkészítése, bevezetése, fenntartása és befejezése során. Részt vesz a beteg transzportban. Megfelelő kommunikációs csatornákon keresztül átadja a pácienst a posztoperatív ellátást végző asszisztenciának, az ébredőbe vagy osztályra, tájékoztatást ad számukra a posztoperatív szakra vonatkozóan a szükséges ápolási és monitorozási feladatokról.

Miből áll a képzés?

Jelentkezem

Tanulási területek

Gyakran ismételt kérdések

Jelentkezés

A beérkezett jelentkezésedet feldolgozzunk, majd elektronikus úton szerződést kötünk. Az e-szerződést az eszerzodes.hu -n keresztül küldjük ki a jelentkezéskor megadott e-mail címedre.
A képzés indulása előtt legkésőbb 2 héttel jelentkezünk az e-szerződéseddel. Amennyiben, képzésünk mellett a „BIZTOSAN INDUL!” feliratot látod, akkor a jelentkezésed után 1 perccel máris küldjük az e-szerződésedet. FONTOS: e-szerződést csak a személyes adatok megadása esetén tudunk küldeni! Ha elfelejtetted volna megadni személyes adataidat a jelentkezéskor, arra kérünk, hogy ismét küldd el nekünk a jelentkezésedet a kitöltött adataiddal.
Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az első belépés alkalmával egy pár kattintásos varázsló segítségével tudod kiválasztani a kívánt fizetés módját, itt adhatod meg a költségviselőt (magánszemély, cég), itt tudod feltölteni a kedvezmény igénybevételéhez a szükséges dokumentumokat, nem utolsó sorban csatolnod kell személyes okmányaid befotózott képét.
Amennyiben nem érkezett meg az e-szerződés az e-mail címedre, vagy elakadtál az e-szerződés aláírásával, kérünk, keresd fel a képzés dedikált ügyintézőjét.
Igen. Fontos, hogy a felnőtteknek levelezős diákigazolvány jár. Az ehhez kapcsolódó kedvezményekről a diakigazolvany.hu oldalon érdemes tájékozódni. Ha szeretnél diákigazolványt, akkor az igénylést egy okmányirodában kell kezdeni, és a kész igazolványt majd az iskolában tudod átvenni. A kártya nem készül el rögtön, addig ideiglenes igazolványt tudunk kiadni, ami ugyanúgy használható, mint a kártya.

Fizetés

 • Családi kedvezmény: A képzés megkezdésekor GYED/GYES/GYET vagy GYOD -n lévő kismamák 10% kedvezményt igényelhetnek. A kedvezmény igénybevételének feltétele a gyermek anyakönyvi kivonatának feltöltése Ügyfélkapunkra a beiratkozást követően. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélküliek 10% kedvezményt igényelhetnek, melyről érvényes dokumentumot a beiratkozást követően az Ügyfélkapun keresztül kell feltöltened. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10% kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni.
 • Visszatérő-tanulói kedvezmény: 10% kedvezményt biztosítunk azon tanulóink számára, akik a második képzést is Iskolánkban végzik. A kedvezményt a korábban megszerzett Pannon Kincstár által kiállított bizonyítvány/tanúsítvány feltöltésével lehet igényelni. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással! Továbbá kedvezményes időszak (pl. Early Bird, akciós ár és más promóciók) alatt a fenti kedvezmények nem érvényesíthetők!
  A képzés elindulása előtt e-szerződést kötünk. Az e-szerződés részletesen tartalmazza mikor és milyen összegben kell teljesítened a tandíjat, vizsgadíjat.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az Ügyfélkapun keresztül lehetőséged nyílik azonnali jóváírás mellett bankkártyával fizetni. Mivel a bankkártyás fizetés mögött egy 256 bites titkosítás gondoskodik adataid védelméről, így elmondhatjuk, hogy ez a fizetési forma a leggyorsabb és legbiztonságosabb. Ha mégis inkább más fizetési lehetőséget választanál, úgy átutalással is fizethetsz, így azonban néhány munkanap is eltelhet, amíg a jóváírást te is láthatod a rendszerben.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az első belépést követően tudod kiválasztani a fizetés módját, illetve azt, hogy Te vagy a munkáltatód/cég fizeti majd a tandíjat. Céges befizetés esetén az adószámra mindenképpen szükség lesz. Amennyiben a céges befizetést választod, úgy a havi részletekben történő fizetés helyett a varázsló által felkínált fizetési ütemezés elérhető.

  A képzés menete

  Az Ügyfélkapu / Órarend menü alatt a tanóra előtt 15 perccel elérhetővé válik az „Ugrás az online közvetítésre!” ikon, mely egy kattintással az ONLINE órára csatlakozik. Az ONLINE órához nincs szükség előre telepített szoftverre/applikációra, sőt, a magyar nyelvű környezet könnyen kiismerhető lesz. Ha az ONLINE órához nem tudsz csatlakozni, mert közbeszólt éppen az élet, akkor lehetőséged van az órát visszanézni, ezzel is szeretnénk rugalmasabbá és személyre szabottá tenni a képzés.
  A tanórák jegyzeteit az Ügyfélkapu / Órarend menü alatt a Csatolmányok oszlopban találod. A képzéshez tartozó központi tananyagot az Ügyfélkapu / Letöltések menü alól nyithatod meg.
  A képzéssel kapcsolatban általános tájékoztatóinkat az Ügyfélkapu / Letöltések menü alatt találod. Továbbá a képzés tanulmányi referense rendszeresen, előre kiírt időpontban ONLINE tájékoztatót tart. Iskolánk hivatalos kommunikációs csatornája az e-mail. A képzés ideje alatt minden információt e-mailen küldünk meg, és arra kérünk Téged, hogy megkereséseidet lehetőség szerint e-mailen címezd felénk.

  Vizsgázás

  A szakmai vizsga hasonlóan működik, mint a jogosítvány megszerzése. A képzés sikeres teljesítése esetén annak eredményeiről piros bizonyítványt állítunk ki számodra, amellyel a központi vizsgaszervezőnél jelentkezhetsz szakmai vizsgára. A vizsga pontos idejéről és annak helyszínéről a központi vizsgaközpont tud bővebb információval szolgálni.
  A vizsgára bocsátás feltétele a sikeres ágazati alapvizsga és a leadott portfólió. A vizsgán írásbeli, gyakorlati és szóbeli vizsgarész lesz.
  A vizsgabizottság az iskolától független, külsős vizsgáztatókból áll.
  A vizsgadíjat a vizsgát megelőző hónapokban, két részletben kell befizetni, ez is látszik a fizetési ütemezésedben.
  Ez országról-országra változik. Van, ahol elég a bizonyítvány fordítása, van ahol az EUROPASS bizonyítvány-kiegészítő kell és olyan is van, ahol egy megfeleltetési eljárást tartanak. Természetesen minden esetben segítünk a szükséges igazolásokkal.
  A sikeres vizsgát sajnos nem tudjuk garantálni, de arra törekszünk, hogy minden tanulónk elsőre sikeresen vizsgázzon. Amennyiben ez mégsem sikerül, akkor lép életbe a vizsgagarancia, mely érvényes az összes képzésünkre. Így a sikertelen vizsgát követően 1 évig jogosult vagy ingyenesen bekapcsolódni a következő vizsgázó osztály képzésébe. Ezzel segítünk téged abban, hogy minél hamarabb sikeresen le tudj vizsgázni, ha esetleg elsőre nem sikerül. További információt a tanulmányi referenstől tudhatsz meg a vizsgagaranciával kapcsolatban.
  Jelentkezem

  Bónuszok

  több, mint 30.000 Ft értékben

  Miért nálunk végezd el?

  A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban több mint 15 éve biztosítjuk az utánpótlást a segítő szakmák, valamint a pénzügyi, jogi, logisztikai és más gazdasági szakterületek számára.

  A nálunk végzett tanulókkal és a szakmájukban is aktívan dolgozó oktatóinkkal az elmúlt évek alatt hatalmasra nőtt a szakmai családunk.

  Igyekszünk úgy alakítani képzési palettánkat, hogy időben felkészüljünk a változó helyzetekre és mindig magas szintű, piacképes tudást nyújtsunk.

  KÖZÖS TANULÁS, SZAKÉRTŐ TANÁROK, VISSZANÉZHETŐ ÓRÁK!

  Online foglalkozásaink során aktív tanári jelenlét mellett otthonodból tehetsz szert a naprakész és mély szakmai tudásra. Fontos, hogy óráinkon olyan szakemberektől tanulhatsz, akik szakterületükön is aktívan végzik hivatásukat. Mindezek nemcsak a sikeres vizsgához segítenek hozzá, hanem ahhoz is, hogy a munka világába csöppenve valóban helyt tudj állni.

  Ha az élet úgy hozza és ki kell hagynod egy tanórát, akkor eléred visszanézhető formában a teljes órai anyagot. A felkészüléshez használhatod a tanáraid által feltöltött, online elérhető jegyzeteket is!

  Mindezek célja, hogy a képzés során életed ritmusához alkalmazkodva tudd a tanuláshoz szükséges időt is beilleszteni a mindennapokba!

  VÁLSÁGÁLLÓ SZAKMA

  Nem sok szakma válságálló, de egészségügyi szakemberekre mindig szükség lesz, sőt, most nagyobb szükség van, mint valaha.

  FEKTESS A JÖVŐBE

  Ennyire kedvező körülmények még sosem voltak ahhoz, hogy a saját tudásod egy következő szintre emeld, új szakmát sajátíts el és új lehetőséget nyiss az életedben.

  Ismerj meg minket jobban!

  Nézd meg a bemutatkozó videónkat!

  Dedikált ügyintéződ

  Az alábbi témákkal fordulhatsz hozzám telefonon és e-mailben:

  • a képzés menetével,
  • beiratkozással,
  • gyakorlattal

  kapcsolatos tudnivalók, vagy egyéb, a képzéshez fűződő kérdések.

  Juhász László tanulmányi referens, Pannon Kincstár iskola.

  Juhász László

  tanulmányi referens

  Kérdés esetén, kérünk, írj e-mailt a [email protected] e-mail címre, mely megkeresésekre 2 munkanapon belül válaszolunk! Ügyfélfogadási időben telefonon is elérsz: +36 1 577 8312

  Ügyfélfogadási idő:
  Kedd-Péntek: 12:30-16:30
  Szombat: 7:30-15:30

  A KÉPZÉS ADATAI:

  A szakma megnevezése:
  Perioperatív szakasszisztens
  A szakma szakmairánya:
  Aneszteziológiai szakasszisztens
  Képzési forma:
  iskolai rendszerű szakmai oktatás
  A szakma azonosító száma:
  5 0910 03 07

  OM azonosító:
  201 786