Diabetológiai szakápoló és edukátor képzés visszanézhető órákkal és ONLINE jegyzetekkel

A korábbi OKJ 55 723 03 Diabetológiai szakápoló és edukátor képzés megszűnt, helyette végezd el megújult, államilag elismert szakmai képzésünket ONLINE!

Ajánlataink

SZEPTEMBERI AJÁNLATAINK

Szombati csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 249 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány, érettségi végzettséget követő minimum három éves és legalább MKKR 5 besorolású ápoló szakképesítés-ráépülés, csecsemő és gyermekápoló szakképesítés-ráépülés vagy általános ápoló szakma, 2 év ápoló, csecsemő és gyermekápoló munkakörben töltött szakmai gyakorlat és szakmai egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)
 • 7 hónap
 • Oktatási napok: kéthetente szombaton ONLINE elméleti oktatás 8:30-15:10 között
 • Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 20.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2024. szeptember 7.
 • Tandíj részletekben*: 7×39 200 Ft – Részletek ITT!
Jelentkezem Tudj meg többet!

Hétköznapi csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 249 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele:  érettségi bizonyítvány, érettségi végzettséget követő minimum három éves és legalább MKKR 5 besorolású ápoló szakképesítés-ráépülés, csecsemő és gyermekápoló szakképesítés-ráépülés vagy általános ápoló szakma, 2 év ápoló, csecsemő és gyermekápoló munkakörben töltött szakmai gyakorlat és szakmai egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)
 • 7 hónap
 • Oktatási napok: kéthetente kedden és csütörtökön ONLINE elméleti oktatás 17:00-20:10 között
 • Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 20.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2024. szeptember 7.
 • Tandíj részletekben*: 7×39 200 Ft – Részletek ITT!
Jelentkezem Tudj meg többet!

* – További infó a GYIK-ben.

Miért legyél diabetológiai szakápoló és edukátor?

Hogyan fog diabetológiai szakápoló és edukátorként kinézni egy napod?

A diabetológiai szakápoló és edukátor mind a prevenciós munkában, mind a betegellátásban a szövődmények késleltetésében, illetve az ellátásban team tagként szakmailag magasan képzet- 2/10 ten vesz részt. Tevékenysége kompetenciáján belül kiterjed a prevenció mindhárom szintjére. Diabeteses betegeket ápol, gondoz jellemzően kórházi osztályon, szakrendelőben, Diabetes Centrumban, házi orvosi szolgálatnál. Egyénre szabottan oktatja a betegeket és hozzátartozóikat az egészségnevelés módszereivel, a didaktika alapelvei alapján a betegséggel kapcsolatos ismeretekre és az önmenedzseléshez szükséges eszközök alkalmazására. A hypoglykaemiás rosszullétet felismeri, elhárítja. A hyperglykaemiás kómát felismeri, elhárításában részt vesz. Speciális vérvételeket, terheléses vizsgálatokat végez, hossz- és súly percentilis értéket számít, bőrredő mérőt használ a tápláltsági állapot megítéléséhez. Neuropathiás szűrővizsgálatot, fizikális-, oscillometriás-, Doppler-vizsgálatot végez, és vibrációs érzésvizsgálatokat kivitelez. Team tagként részt vesz a terhességgel szövődött cukorbeteg interdiszciplináris ellátásában, gondozásában. A prekoncepcionális gondozásban részt vesz, gondozási tervet készít, életmódi tanáccsal látja el a beteget és hozzátartozóját. Újszülöttkori, csecsemőkori, gyermekkori diabetes mellitus tüneteit felismeri, inzulinterápia kivitelezésében részt vesz. Alapvető lábápolási eljárásokat, mint szakszerű lábápolást, benőtt köröm ellátását és sebkezelést végez, baktériumtenyésztéshez mintavételt készít. Tanácsot ad a társadalmi támogatások igénybevételéhez, a gyógyászati segédeszközök beszerzéséhez. Oktatja a betegeket és hozzátartozóikat a környezetvédelmi szabályokra, a környezeti fenntarthatóság védelmére.

Oktatóink

Pannon Kincstár, Eisenheuerné Fördős Andrea, Osztályvezető főnővér oktató, ÉKC Új Szent János Kórház és Szakrendelő, Ápolási osztály

Eisenhauerné Fördős Andrea

osztályvezető főnővér, ÉKC Új Szent János Kórház és Szakrendelő, Ápolási Osztály

Bemutatkozás

„Mivel mindenki a maga módján látja a világot, a maga módján éli meg nehézségeit és a sikereit. Tanítani annyi, mint megmutatni a lehetőséget. Tanulni annyi, mint élni a lehetőséggel.”
(Paulo Coelho)

Szakterületeim: egészségnevelés, szakápolástan, gyakorlati edukáció, bőrgyógyászat, záró dolgozat felkészítés.

Jelenleg az ÉKC Új Szent János Kórház és Szakrendelőben dolgozom, Ápolási Osztályon vagyok osztályvezető főnővér 6 éve. Korábban 10 évig aktív diabetológiai profilú belgyógyászati osztályt vezettem. Ez az első munkahelyem.

Az Ápolási Osztályon ápoló hallgatók, gyakorló ápolók oktatása, valamint a SOTE egyetemi geriátriai specializációjú hallgatók gyakorlati oktatása, vizsgáztatása folyik.

A MESZK vizsgabizottsági tagja vagyok 2015 óta, rendszeresen járok ápoló hallgatókat vizsgáztatni.

Diabetológiai szakápoló és edukátor képzésen tanítok egészségnevelést, szakápolástant, gyakorlati edukációt, bőrgyógyászatot, záró dolgozat felkészítést. Vizsgáztatok és a záródolgozatokat értékelem.

Iskolai végzettségeim:

 • Érettségi: Kossuth Zsuzsa Egészségügyi szakközépiskola – Budapest 1992.
 • OKJ ápoló: Szentágothai János Eü. Szakképző Iskola 2000.
 • Hospice Szakápoló és Koordinátor: ETI 2004.
 • Diabetológiai Szakápoló: ETI (Alapítvány a diabetológiai szakápolókért) 2006.
 • Diplomás ápoló: Győr, Széchenyi István Egyetem 2010.
 • A SOTE-n Ápoló Msc-kiterjesztett hatáskörű ápoló-geriártriai specializációval képzés (elvégeztem 2019. novemberében)
 • A PTE Egészségügyi Menedzser MSC képzést végeztem, 2021-ben.

Munkahelyek:

 • Első és jelenlegi munkahelyem is az ÉKC Új Szent János Kórház és Szakrendelő.
 • 12 évig Krónikus és Aktív Pulmonológiai Osztály, főnővér: 1999-2005
 • Hospice otthonápolási szolgálatnál dolgoztam, mint hospice koordinátor (Szent Rita Otthonápolási Szolgálat) 2004-2006. között.
 • április: II. Belgyógyászat-Diabetológiai Osztály, főnővér
 • 2015 óta a Szent János Kórház Ápolási Osztályának osztályvezető ápolója vagyok.

A Pannon Kincstár képző központban 2015 óta szervezem és tanítok a diabetológiai szakápoló képzésben.

Számos előadást tartottam hospice, diabetológiai és gerontológiai témakörökben, rendszeresen adok elő szakmai kongresszusokon, több edukációs versenyen is rész vettem.

Szakdolgozói versenyek, szakmai elismerések:

 • Ápolás Igazgatói Dicséret (Ápolónők napja alkalmából)
 • Főigazgatói Dicséret (Ápolónők napja alkalmából)
 • Intézeti Szakdolgozói Tudományos Nap: A kardiometabolikus program első tapasztalatai: III. helyezés
 • Intézeti Szakdolgozói Tudományos Nap: Szájelváltozások jelentősége cukorbetegségben – kérdőíves feldolgozás: I. helyezés
 • Országos betegedukációs verseny: középdöntő
 • Országos betegedukációs verseny: középdöntő
 • Astellas- díj: az év egészségügyi szakdolgozója lettem a fekvőbeteg-ellátás kategóriában
 • Intézeti Szakdolgozói Tudományos Nap: Gesztációs diabeteses kismamák gondozása- Különdíj
 • Főigazgatói Dicséret (Semmelweis nap alkalmából)
 • A Magyar Diabetes Társaság pályázatán: Kiváló diabetes edukátor díj
 • Főigazgatói Dicséret (Semmelweis nap alkalmából) – Covid ellátásban végzett munkámért.
Nagy Nóra Zsófia Szent Imre Egyetemi Oktatókórház, dietetikus Pannon Kincstár, oktató

Nagy Nóra Zsófia

Szent Imre Egyetemi Oktatókórház, dietetikus

Bemutatkozás

Minél többet tudunk meg a „mi”-ről és a „miért”-ről, annál könnyebbé és hatékonyabbá válik a „hogyan”.

Szakterületeim: egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás, betegségek diétás kezelése, mesterséges táplálás

2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Diplomám megszerzése után a budai Szent Imre Oktatókórház dietetikusa lettem, azóta is az intézmény dietetikai szolgálatát erősítem. 2015-ben az Istenhegyi Géndiagnosztikai Klinika csapatához csatlakoztam, ahol 4 éven át inzulin rezisztencia, meddőség és terhességi cukorbetegség kapcsán segítettem a hozzám fordulókat. 2019-ben szereztem meg Táplálkozástudományi MSc diplomámat és kezdem el a PhD képzést a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Doktori Iskolájában. Kórházi munkám mellett 2020 tavasza és 2021 ősze között a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán a dietetikus hallgatók gyakorlati dietetika szemináriumi gyakorlatvezetője is voltam, illetve a dietetikus képzés kórházi gyakorlatának lebonyolításában a mai napig aktívan részt veszek.

A Pannon Kincstárban 2014 szeptembere óta oktatom a táplálkozástan, az étrendkiegészítők és tápszerek és táplálásterápia tantárgyakat.

A tanítás számomra azért nagyon fontos, mert esélyt ad, hogy az óra keretein belül eloszlassam a táplálkozást érintő tévhiteket, hangsúlyozzam a kiegyensúlyozott táplálkozás – és az egészséges életmód – fontosságát. A különböző betegségek terápiájának is elengedhetetlen eleme a kiegyensúlyozott, szervezetünk állapotához igazított, a tudomány által támogatott étrend. Szeretem saját tapasztalataimmal megtölteni az óráimat, úgy érzem, ettől sokkal közelebb tudom hozni ezt a kulcsfontosságú, csodálatos területet a hallgatók számára.

Ridegné Cseke Irén Egészségügyi szakoktató-mentortanár, pedagógiai előadó, közoktatásvezető, intenzív terápiás ápoló Pannon Kincstár, oktató

Ridegné Cseke Irén

Egészségügyi szakoktató-mentortanár, pedagógiai előadó, közoktatásvezető, intenzív terápiás ápoló

Bemutatkozás

„Az egyén erőfeszítéseinek legértékesebb eredménye nem az, amit kap, hanem amivé válik a tevékenysége által.” (Részlet John Ruskin Előadások a művészetről c. könyvéből)

Szakterületeim: ápolástan és gondozástan, klinikumi és szakápolástani ismeretek, pedagógia és betegedukáció, egészségügyi jog és etika, egészségnevelés-egészségfejlesztés, kommunikáció, elsősegélynyújtás.

Pályám kezdetén közvetlen betegágymelletti intenzív terápiás ápolóként dolgoztam néhány évig, és azt követően – több évtizede – oktatóként, vizsgáztatóként, közigazgatási szakemberként tevékenykedem az egészségügyi alapképzés, szakképzés különböző területein, a középfokú képzési szinttől, a felsőoktatási-egészségtudományi szintig, az ágazati irányításban pedig az egészségügyi minisztériumban, továbbá annak háttérintézményeiben.

Mindezek tették lehetővé számomra azt, hogy egy-egy témát, problémakört több aspektusból is megközelíthessek.

A Pannon Kincstárban a kezdetektől dolgozom, oktatói, oktatásszervezői, szakértői, mentortanári feladatkörökben.

Álláspontom szerint minden életkori szakaszra, de a felnőttkori képzésre is igaz, hogy az oktatás nevelés is egyben. Mindezt specifikussá éppen az teszi, hogy az egészségügyi szakemberek képzésére vállalkozva, a nevelésre, a bánásmódra sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk, tekintettel arra, hogy az egészségügyi szolgáltatónál a képzésben résztvevő először találkozik a különböző életkorú és státuszú beteggel, kisgyermekkel, idős egyénnel, és a tudatos kommunikáció, metakommunikáció, az odafigyelés, odafordulás, a segítőkészség rendkívüli hangsúlyt kell, hogy kapjon minden egyes tanítási alkalommal. Elsősorban ezzel segíthetünk abban, hogy a páciensek kiszolgáltatottsága csökkenjen.

Részemről ez a legfontosabb üzenet a tanítványok felé.

Miből áll a képzés?

Jelentkezem

Tananyagegységek

Gyakran ismételt kérdések

Fizetés

 • Családi kedvezmény: A képzés megkezdésekor GYED/GYES/GYET vagy GYOD -n lévő kismamák 10% kedvezményt igényelhetnek. A kedvezmény igénybevételének feltétele a gyermek anyakönyvi kivonatának feltöltése Ügyfélkapunkra a beiratkozást követően. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélküliek 10% kedvezményt igényelhetnek, melyről érvényes dokumentumot a beiratkozást követően az Ügyfélkapun keresztül kell feltöltened. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10% kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni.
 • Visszatérő-tanulói kedvezmény: 10% kedvezményt biztosítunk azon tanulóink számára, akik a második képzést is Iskolánkban végzik. A kedvezményt a korábban megszerzett Pannon Kincstár által kiállított bizonyítvány/tanúsítvány feltöltésével lehet igényelni. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással! Továbbá kedvezményes időszak (pl. Early Bird, akciós ár és más promóciók) alatt a fenti kedvezmények nem érvényesíthetők!
  A képzés elindulása előtt e-szerződést kötünk. Az e-szerződés részletesen tartalmazza mikor és milyen összegben kell teljesítened a tandíjat, vizsgadíjat.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az Ügyfélkapun keresztül lehetőséged nyílik azonnali jóváírás mellett bankkártyával fizetni. Mivel a bankkártyás fizetés mögött egy 256 bites titkosítás gondoskodik adataid védelméről, így elmondhatjuk, hogy ez a fizetési forma a leggyorsabb és legbiztonságosabb. Ha mégis inkább más fizetési lehetőséget választanál, úgy átutalással is fizethetsz, így azonban néhány munkanap is eltelhet, amíg a jóváírást te is láthatod a rendszerben.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az első belépést követően tudod kiválasztani a fizetés módját, illetve azt, hogy Te vagy a munkáltatód/cég fizeti majd a tandíjat. Céges befizetés esetén az adószámra mindenképpen szükség lesz. Amennyiben a céges befizetést választod, úgy a havi részletekben történő fizetés helyett a varázsló által felkínált fizetési ütemezés elérhető.

  Jelentkezés

  A beérkezett jelentkezésedet feldolgozzunk, majd elektronikus úton szerződést kötünk. Az e-szerződést az eszerzodes.hu -n keresztül küldjük ki a jelentkezéskor megadott e-mail címedre.
  A képzés indulása előtt legkésőbb 2 héttel jelentkezünk az e-szerződéseddel. Amennyiben, képzésünk mellett a „BIZTOSAN INDUL!” feliratot látod, akkor a jelentkezésed után 1 perccel máris küldjük az e-szerződésedet. FONTOS: e-szerződést csak a személyes adatok megadása esetén tudunk küldeni! Ha elfelejtetted volna megadni személyes adataidat a jelentkezéskor, arra kérünk, hogy ismét küldd el nekünk a jelentkezésedet a kitöltött adataiddal.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az első belépés alkalmával egy pár kattintásos varázsló segítségével tudod kiválasztani a kívánt fizetés módját, itt adhatod meg a költségviselőt (magánszemély, cég), itt tudod feltölteni a kedvezmény igénybevételéhez a szükséges dokumentumokat, nem utolsó sorban csatolnod kell személyes okmányaid befotózott képét.
  Amennyiben nem érkezett meg az e-szerződés az e-mail címedre, vagy elakadtál az e-szerződés aláírásával, kérünk, keresd fel a képzés dedikált ügyintézőjét.
  Nem, az iskolai rendszeren kívüli felnőttképzésben sajnos nem jár a diákigazolvány.

  A képzés menete

  Az Ügyfélkapu / Órarend menü alatt a tanóra előtt 15 perccel elérhetővé válik az „Ugrás az online közvetítésre!” ikon, mely egy kattintással az ONLINE órára csatlakozik. Az ONLINE órához nincs szükség előre telepített szoftverre/applikációra, sőt, a magyar nyelvű környezet könnyen kiismerhető lesz. Ha az ONLINE órához nem tudsz csatlakozni, mert közbeszólt éppen az élet, akkor lehetőséged van az órát visszanézni, ezzel is szeretnénk rugalmasabbá és személyre szabottá tenni a képzés.
  A tanórák jegyzeteit az Ügyfélkapu / Órarend menü alatt a Csatolmányok oszlopban találod. A képzéshez tartozó központi tananyagot az Ügyfélkapu / Letöltések menü alól nyithatod meg.
  A képzéssel kapcsolatban általános tájékoztatóinkat az Ügyfélkapu / Letöltések menü alatt találod. Továbbá a képzés tanulmányi referense rendszeresen, előre kiírt időpontban ONLINE tájékoztatót tart. Iskolánk hivatalos kommunikációs csatornája az e-mail. A képzés ideje alatt minden információt e-mailen küldünk meg, és arra kérünk Téged, hogy megkereséseidet lehetőség szerint e-mailen címezd felénk.

  Vizsgázás

  A szakmai vizsga hasonlóan működik, mint a jogosítvány megszerzése. A képzés sikeres teljesítése esetén annak eredményeiről tanúsítványt állítunk ki számodra, amellyel a központi vizsgaszervezőnél jelentkezhetsz szakmai vizsgára. A vizsga pontos idejéről és annak helyszínéről a központi vizsgaközpont tud bővebb információval szolgálni.
  A vizsgára bocsátás feltétele a sikeres ágazati alapvizsga és a leadott portfólió. A vizsgán írásbeli, gyakorlati és szóbeli vizsgarész lesz.
  A vizsgabizottság az iskolától független, külsős vizsgáztatókból áll. A szakmai vizsgára minimum 2 főből álló vizsgabizottságot delegál a vizsgaközpont. A vizsgabizottság szakmájukat aktívan gyakorló szakemberekből áll majd, akik mindannyian gyakorlott vizsgáztatók.
  Ehhez a képzéshez tartozó vizsgát egy független, állami vizsgaközpontban kell letenni. Az állami vizsgaközpont vizsgadíja tapasztalataink szerint 40-60 000 Forint között van. A fő szabály az, hogy minden vizsgázó egyedül jelentkezik a vizsgaközpontnál és fizeti be a vizsga díját. Ha van rá lehetőség, akkor mi megpróbáljuk a csoportos jelentkezést, és azt, hogy a vizsgadíjat mi szedjük be és mi utaljuk tovább a vizsgaközpontnak. Természetesen ez nem zárja ki az egyéni ügyintézést. Igyekszünk a csoportodnak is biztosítani, hogy egyszerre tudjatok vizsgázni mindannyian. A vizsgázáshoz minden segítséget megadunk, kérdéseiddel nyugodtan fordulhatsz a tanulmányi referenshez is.
  Ez országról-országra változik. Van, ahol elég a bizonyítvány fordítása, van ahol az EUROPASS bizonyítvány-kiegészítő kell és olyan is van, ahol egy megfeleltetési eljárást tartanak. Természetesen minden esetben segítünk a szükséges igazolásokkal.
  A sikeres vizsgát sajnos nem tudjuk garantálni, de arra törekszünk, hogy minden tanulónk elsőre sikeresen vizsgázzon. Amennyiben ez mégsem sikerül, akkor lép életbe a vizsgagarancia, mely érvényes az összes képzésünkre. Így a sikertelen vizsgát követően 1 évig jogosult vagy ingyenesen bekapcsolódni a következő vizsgázó osztály képzésébe. Ezzel segítünk téged abban, hogy minél hamarabb sikeresen le tudj vizsgázni, ha esetleg elsőre nem sikerül. További információt a tanulmányi referenstől tudhatsz meg a vizsgagaranciával kapcsolatban.
  Jelentkezem

  Bónuszok

  több, mint 30.000 Ft értékben

  Miért nálunk végezd el?

  A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban több mint 15 éve biztosítjuk az utánpótlást a segítő szakmák, valamint a pénzügyi, jogi, logisztikai és más gazdasági szakterületek számára.

  A nálunk végzett tanulókkal és a szakmájukban is aktívan dolgozó oktatóinkkal az elmúlt évek alatt hatalmasra nőtt a szakmai családunk.

  Igyekszünk úgy alakítani a képzési palettánkat, hogy időben felkészüljünk a változó helyzetekre és mindig magas szintű, piacképes tudást nyújtsunk.

  KÖZÖS TANULÁS, SZAKÉRTŐ TANÁROK, VISSZANÉZHETŐ ÓRÁK!

  Online foglalkozásaink során aktív tanári jelenlét mellett otthonodból tehetsz szert a naprakész és mély szakmai tudásra. Fontos, hogy óráinkon olyan szakemberektől tanulhatsz, akik szakterületükön is aktívan végzik hivatásukat. Mindezek nemcsak a sikeres vizsgához segítenek hozzá, hanem ahhoz is, hogy a munka világába csöppenve valóban helyt tudj állni.

  Ha az élet úgy hozza és ki kell hagynod egy tanórát, akkor eléred visszanézhető formában a teljes órai anyagot. A felkészüléshez használhatod a tanáraid által feltöltött, online elérhető jegyzeteket is!

  Mindezek célja, hogy a képzés során életed ritmusához alkalmazkodva tudd a tanuláshoz szükséges időt is beilleszteni a mindennapokba!

  VÁLSÁGÁLLÓ SZAKMA

  Nem sok szakma válságálló, de egészségügyi szakemberekre mindig szükség lesz, sőt, most nagyobb szükség van, mint valaha.

  FEKTESS A JÖVŐBE

  Ennyire kedvező körülmények még sosem voltak ahhoz, hogy a saját tudásod egy következő szintre emeld, új szakmát sajátíts el és új lehetőséget nyiss az életedben.

  Ismerj meg minket jobban!

  Nézd meg a bemutatkozó videónkat!

  Rólunk mondták

  Kuzmi Enikő

  Ez a legalaposabb oktatási anyag. Többféle népszerű online oktatási programot kipróbáltam, melyeket követően Juditra találtam. Kiváló tanár, mindenre kiterjedő tananyag! 2021-ben sikeres vizsgát tettem, melyet hálásan köszönök neki!

  László Csaba

  Nekem is megvan a vizsgám, színötös lettem a Pannon Kincstárban. Az 5. kerületben vizsgáztam a párommal. Mindketten jelesre!

  Liszkai Zsófia

  Én is megcsináltam mindkét képzést, életem legjobb döntése volt. Fantasztikus előadók, felejthetetlen órák. Szőts Etelka Neked pedig hatalmas köszönet.... 🥰🥰🥰

  Csizmadia Erika

  Nekem, szimpatikus volt az iskola, és bele is vágtam. A tanárok segítőkészek. Csak ajánlani tudom.🙂Jövő héten vizsga.🙂

  Stefán-Vámosi Katalin

  Kiváló tanárok, magas szintű képzés. Ha valamit nem tudsz, csak magadnak köszönheted. Imádtam az órákat!😘❤️

  Völcseiné Erzsébet

  Nagyon kedves oktatók, imádtam a képzést, nemsokára végzek a pedaszisztens képzéssel,jöhet a gyógyped🙂

  További kérdésed volna?

  Az alábbi témákkal fordulhatsz hozzám telefonon vagy e-mailben:

  • a képzés menetével,
  • beiratkozással,
  • gyakorlattal

  kapcsolatos tudnivalók, vagy egyéb, a képzéshez fűződő kérdések.

  Krmpotity Nikolette a Pannon Kincstár tanulmányi referense. Kitartás, türelem, és az emberek felé irányuló kedvesség jellemzi. Intelligens vállalkozó.

  Krmpotity Nikolette

  tanulmányi referens

  Kérdés esetén, kérünk, írj e-mailt a [email protected] e-mail címre, mely megkeresésekre 2 munkanapon belül válaszolunk.

  Ügyfélfogadási idő:
  Kedd-Péntek: 12:30-16:30
  Szombat: 7:30-15:30

  A KÉPZÉS ADATAI:

  Képzés megnevezése:
  Diabetológiai szakápoló és edukátor

  Programkövetelmény azonosító száma:
  09135005

  Engedélyszám:
  E/2020/000119