Gyógymasszőr képzés visszanézhető órákkal és ONLINE jegyzetekkel

A korábbi OKJ 54 726 04 Gyógymasszőr képzés megszűnt, helyette végezd el megújult, államilag elismert 5 0923 03 09 azonosító számú Gyógymasszőr szakmai oktatásunkat ONLINE!

Ajánlataink

SZEPTEMBERI AJÁNLATAINK

A csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 435 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány és szakmai egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)
 • Diákigazolvány: van
 • 12 hónap
 • Oktatási napok: hetente ONLINE elméleti oktatás pénteken 16:30-19:40 és szombaton 8:30-15:10 között
 • Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 20.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2023. szeptember 9.
 • Tandíj részletekben*: 12×39 200 Ft – Részletek ITT!
 • Szakmai vizsga*: várhatóan 2024. október, melyre vizsgagaranciát* adunk
 • Gyakorlat: egyéni tanrend szerint
Jelentkezem Tudj meg többet!

B csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 310 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány, korábban megszerzett egészségügyi végzettség és szakmai egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)
 • Diákigazolvány: van
 • 6 hónap
 • Oktatási napok: hetente ONLINE elméleti oktatás pénteken 16:30-19:40 és szombaton 8:30-15:10 között
 • Jelentkezési határidő: 2023. június 16.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2023. július 21. – BIZTOSAN INDUL!
 • Tandíj részletekben*: 6×55 800 Ft – Részletek ITT!
 • Szakmai vizsga*: várhatóan 2024. február, melyre vizsgagaranciát* adunk
 • Gyakorlat: egyéni tanrend szerint
Jelentkezem Tudj meg többet!

* – További infó a GYIK-ben.

Miért legyél gyógymasszőr?

Oktatóink

Pannon Kincstár, Nagy Margit, masszázs oktató, gyógymasszázs oktató

Nagy Margit

Masszázs, Gyógymasszázs

Pannon Kincstár, Szekerczés Norbert, okl. egészségügyi tanár, gyógymasszrő, nemzetközi elsősegélynyújtás oktató (EFR instructor)

Szekerczés Norbert

egészségügyi tanár, Semmelweis Egyetem Bókay János Többcélú Szakképző Intézmény

Bemutatkozás

„Amit hallok, azt elfelejtem, amit látok, arra emlékszem, amit csinálok, azt tudom is.”
(Konfuciusz)

Ennek megfelelően igyekszem az óráimat tartani – mindig a gyakorlati alkalmazáson van a hangsúly és annak begyakorlásán, hogy az bármikor felhasználható, biztos tudást adjon.

Szakterületeim: elsősegélynyújtás, komplex klinikai szimulációs gyakorlat – és még, ami jön.

2009-ben végeztem egészségtan tanár szakon, ezt követően ápoló szakképesítést szereztem és a szakmában dolgoztam majdnem 10 évig, különféle kórházi osztályokon, többek között traumatológián, intenzíven és sürgőségin.

Már ekkor is részese voltam a hozzánk érkező tanulók gyakorlati oktatásának, amelyet nagyon szerettem.

Az elsősegélynyújtással kisiskolás korom óta foglalkozom, így körülbelül 20 éves elsősegélynyújtási tapasztalattal és ezen felül mintegy 10 év elsősegély-oktatói tapasztalattal is rendelkezem. Ezt továbbfejlesztve végeztem el a nemzetközi elsősegélynyújtás oktatói képzést.

Az élet 2017-ben úgy hozta, hogy lehetőségem volt egy szakképző intézményben elhelyezkedni főállású tanárként, ahol azóta is dolgozom.

2018 óta tanítok a Pannon Kincstárban is.

Ahhoz, hogy még professzionálisabban tudjam ellátni feladataimat, 2019-ben elvégeztem az egészségügyi tanár mesterképzési szakot.

A munkám mellett mindig képeztem magam, ezért több szakképesítéssel is rendelkezem. Egészségügyi szakmai tanárként nemcsak az egészségügyi tárgyak oktatásában veszek részt, hanem a sport ágazat kapcsolódó tantárgyait is oktatom, illetve 2019 óta – mivel alternatív mozgás-masszázsterapeuta és gyógymasszőr szakképesítéssel is rendelkezem – masszázs-szakmai tantárgyakat is oktatok.

Fontos, hogy szeressük a választott szakmánkat, akarjunk és szeressünk emberekkel foglalkozni, velük dolgozni, a ránk bízott betegeket partnernek tekinteni, akár a gyógyító-ápoló munkában, akár bármely más területen.

A megszerzett tudást és képességet azonban folyamatosan szinten kell tartani, ezért javaslom, hogy a tanulók is folyamatosan képezzék magukat a saját szakterületükön belül, hiszen ezzel még többet tehetnek a rájuk bízott emberekért.

Pannon Kincstár, Horváth Mária Magdolna oktató, okleveles ápoló

Horváth Mária Magdolna

Okleveles ápoló

Bemutatkozás

„Tanulni soha nem késő, mert a tudás hatalom.”

Szakterületeim: anatómia, élettan, kórélettan, klinikum, szakmai fizika és kémia, rehabilitáció és gyakorlati tantárgyak.

Több szakvizsgával rendelkező egyetemi végzettségű ápoló vagyok. Főállásban a Semmelweis Egyetem Bókay János Többcélú Szakképző Intézményében tanítok szakmai tantárgyakat. Korábban 30 évig az egészségügy különböző területein dolgoztam. Asszisztensi, ápolói, intenzíven diplomás ápolói munkakörben. Az egyetem elvégzése után döntöttem az oktatás mellett.

Szakvizsgáim:

 • csecsemő és gyermekápoló
 • felnőtt szakápoló
 • üzemi szakápoló
 • EKG szakápoló
 • fizioterápiás szakápoló
 • diplomás ápoló (főiskola)
 • okleveles ápoló (egyetem)

A Pannon Kincstárban hatodik éve tanítok egészségügyi tantárgyakat. A többéves ágy melletti munka tapasztalatait a gyakorlati órákon alkalmazom.

Mottóm:

 • Elkötelezettnek érzem magam, hogy szakmájukat szerető, nagy empátiás képességű és megfelelő tudással rendelkező ápolók segítsenek a betegek gyógyításában, ellátásában.
 • Elkötelezettnek érzem magam, hogy a hozzám forduló tanulók megkapják a megfelelő választ a kérdéseikre.
 • Elkötelezettnek érzem magam, hogy több informatikai fórum használatának felajánlásával még több információt tudjak átadni.
 • Elkötelezettnek érzem magam, hogy a szakma szépségét megmutassam.

Miből áll a képzés?

Jelentkezem

Tanulási területek

Gyakran ismételt kérdések

Jelentkezés

A beérkezett jelentkezésedet feldolgozzunk, majd elektronikus úton szerződést kötünk. Az e-szerződést az eszerzodes.hu -n keresztül küldjük ki a jelentkezéskor megadott e-mail címedre.
A képzés indulása előtt legkésőbb 2 héttel jelentkezünk az e-szerződéseddel. Amennyiben, képzésünk mellett a „BIZTOSAN INDUL!” feliratot látod, akkor a jelentkezésed után 1 perccel máris küldjük az e-szerződésedet. FONTOS: e-szerződést csak a személyes adatok megadása esetén tudunk küldeni! Ha elfelejtetted volna megadni személyes adataidat a jelentkezéskor, arra kérünk, hogy ismét küldd el nekünk a jelentkezésedet a kitöltött adataiddal.
Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az első belépés alkalmával egy pár kattintásos varázsló segítségével tudod kiválasztani a kívánt fizetés módját, itt adhatod meg a költségviselőt (magánszemély, cég), itt tudod feltölteni a kedvezmény igénybevételéhez a szükséges dokumentumokat, nem utolsó sorban csatolnod kell személyes okmányaid befotózott képét.
Amennyiben nem érkezett meg az e-szerződés az e-mail címedre, vagy elakadtál az e-szerződés aláírásával, kérünk, keresd fel a képzés dedikált ügyintézőjét.
Igen. Fontos, hogy a felnőtteknek levelezős diákigazolvány jár. Az ehhez kapcsolódó kedvezményekről a diakigazolvany.hu oldalon érdemes tájékozódni. Ha szeretnél diákigazolványt, akkor az igénylést egy okmányirodában kell kezdeni, és a kész igazolványt majd az iskolában tudod átvenni. A kártya nem készül el rögtön, addig ideiglenes igazolványt tudunk kiadni, ami ugyanúgy használható, mint a kártya.

Fizetés

 • Családi kedvezmény: A képzés megkezdésekor GYED/GYES/GYET vagy GYOD -n lévő kismamák 10% kedvezményt igényelhetnek. A kedvezmény igénybevételének feltétele a gyermek anyakönyvi kivonatának feltöltése Ügyfélkapunkra a beiratkozást követően. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélküliek 10% kedvezményt igényelhetnek, melyről érvényes dokumentumot a beiratkozást követően az Ügyfélkapun keresztül kell feltöltened. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10%kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkeztek, akkor a neveket a jelentkezési lapra tudjátok ráírni.
 • Visszatérő-tanulói kedvezmény: 10% kedvezményt biztosítunk azon tanulóink számára, akik a második képzést is Iskolánkban végzik. A kedvezményt a korábban megszerzett Pannon Kincstár által kiállított bizonyítvány/tanúsítvány feltöltésével lehet igényelni. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással! Továbbá kedvezményes időszak (pl. Early Bird, akciós ár és más promóciók) alatt a fenti kedvezmények nem érvényesíthetők!
  A képzés elindulása előtt e-szerződést kötünk. Az e-szerződés részletesen tartalmazza mikor és milyen összegben kell teljesítened a tandíjat, vizsgadíjat.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az Ügyfélkapun keresztül lehetőséged nyílik azonnali jóváírás mellett bankkártyával fizetni. Mivel a bankkártyás fizetés mögött egy 256 bites titkosítás gondoskodik adataid védelméről, így elmondhatjuk, hogy ez a fizetési forma a leggyorsabb és legbiztonságosabb. Ha mégis inkább más fizetési lehetőséget választanál, úgy átutalással is fizethetsz, így azonban néhány munkanap is eltelhet, amíg a jóváírást te is láthatod a rendszerben.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az első belépést követően tudod kiválasztani a fizetés módját, illetve azt, hogy Te vagy a munkáltatód/cég fizeti majd a tandíjat. Céges befizetés esetén az adószámra mindenképpen szükség lesz.

  A képzés menete

  Az Ügyfélkapu / Órarend menü alatt a tanóra előtt 15 perccel elérhetővé válik az „Ugrás az online közvetítésre!” ikon, mely egy kattintással az ONLINE órára csatlakozik. Az ONLINE órához nincs szükség előre telepített szoftverre/applikációra, sőt, a magyar nyelvű környezet könnyen kiismerhető lesz. Ha az ONLINE órához nem tudsz csatlakozni, mert közbeszólt éppen az élet, akkor lehetőséged van az órát visszanézni, ezzel is szeretnénk rugalmasabbá és személyre szabottá tenni a képzés.
  A tanórák jegyzeteit az Ügyfélkapu / Órarend menü alatt a Csatolmányok oszlopban találod. A képzéshez tartozó központi tananyagot az Ügyfélkapu / Letöltések menü alól nyithatod meg.
  A képzéssel kapcsolatban általános tájékoztatóinkat az Ügyfélkapu / Letöltések menü alatt találod. Továbbá a képzés tanulmányi referense havi rendszereséggel, előre kiírt időpontban ONLINE tájékoztatót tart. Iskolánk hivatalos kommunikációs csatornája az e-mail. A képzés ideje alatt minden információt e-mailen küldünk meg, és arra kérünk Téged, hogy megkereséseidet lehetőség szerint e-mailen címezd felénk.

  Vizsgázás

  A vizsga az iskola épületében van, természetesen az intézményi (pl. kórházi) gyakorlat kivételével.
  A vizsgára bocsátás feltétele a sikeres ágazati alapvizsga és a leadott portfólió. A vizsgán írásbeli, gyakorlati és szóbeli vizsgarész lesz.
  A vizsgabizottság az iskolától független, külsős vizsgáztatókból áll.
  A vizsgadíjat a vizsgát megelőző hónapokban, két részletben kell befizetni, ez is látszik a fizetési ütemezésedben.
  Ez országról-országra változik. Van, ahol elég a bizonyítvány fordítása, van ahol az EUROPASS bizonyítvány-kiegészítő kell és olyan is van, ahol egy megfeleltetési eljárást tartanak. Természetesen minden esetben segítünk a szükséges igazolásokkal.
  A sikeres vizsgát sajnos nem tudjuk garantálni, de arra törekszünk, hogy minden tanulónk elsőre sikeresen vizsgázzon. Amennyiben ez mégsem sikerül, akkor lép életbe a vizsgagarancia, mely érvényes az összes képzésünkre. Így a sikertelen vizsgát követően 1 évig jogosult vagy visszanézni az összes elméleti órádat. Ezzel segítünk téged abban, hogy minél hamarabb sikeresen le tudj vizsgázni, ha esetleg elsőre nem sikerül. További információt a tanulmányi referenstől tudhatsz meg a vizsgagaranciával kapcsolatban.
  Jelentkezem

  Bónuszok

  több, mint 30.000 Ft értékben

  Miért nálunk végezd el?

  A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban több mint 15 éve biztosítjuk az utánpótlást a segítő szakmák, valamint a pénzügyi, jogi, logisztikai és más gazdasági szakterületek számára.

  A nálunk végzett tanulókkal és a szakmájukban is aktívan dolgozó oktatóinkkal az elmúlt évek alatt hatalmasra nőtt a szakmai családunk.

  Igyekszünk úgy alakítani képzési palettánkat, hogy időben felkészüljünk a változó helyzetekre és mindig magas szintű, piacképes tudást nyújtsunk.

  KÖZÖS TANULÁS, SZAKÉRTŐ TANÁROK, VISSZANÉZHETŐ ÓRÁK!

  Online foglalkozásaink során aktív tanári jelenlét mellett otthonodból tehetsz szert a naprakész és mély szakmai tudásra. Fontos, hogy óráinkon olyan szakemberektől tanulhatsz, akik szakterületükön is aktívan végzik hivatásukat. Mindezek nemcsak a sikeres vizsgához segítenek hozzá, hanem ahhoz is, hogy a munka világába csöppenve valóban helyt tudj állni.

  Ha az élet úgy hozza és ki kell hagynod egy tanórát, akkor eléred visszanézhető formában a teljes órai anyagot. A felkészüléshez használhatod a tanáraid által feltöltött, online elérhető jegyzeteket is!

  Mindezek célja, hogy a képzés során életed ritmusához alkalmazkodva tudd a tanuláshoz szükséges időt is beilleszteni a mindennapokba!

  VÁLSÁGÁLLÓ SZAKMA

  Nem sok szakma válságálló, de egészségügyi szakemberekre mindig szükség lesz, sőt, most nagyobb szükség van, mint valaha.

  FEKTESS A JÖVŐBE

  Ennyire kedvező körülmények még sosem voltak ahhoz, hogy a saját tudásod egy következő szintre emeld, új szakmát sajátíts el és új lehetőséget nyiss az életedben.

  Ismerj meg minket jobban!

  Nézd meg a bemutatkozó videónkat!

  Dedikált ügyintéződ

  Az alábbi témákkal fordulhatsz hozzám e-mailben:

  • a képzés menetével,
  • beiratkozással,
  • gyakorlattal

  kapcsolatos tudnivalók, vagy egyéb, a képzéshez fűződő kérdések.

  Matolcsi Réka

  tanulmányi referens

  Kérdés esetén, kérünk, írj e-mailt a [email protected] e-mail címre, mely megkeresésekre 2 munkanapon belül válaszolunk!

  Ügyfélfogadási idő:
  Kedd-Péntek 12:30-16:30
  Szombat: 7:30-15:30

  A KÉPZÉS ADATAI:

  A szakma megnevezése:
  Rehabilitációs terapeuta
  A szakma szakmairánya:
  Gyógymasszőr
  Képzési forma:
  iskolai rendszerű szakmai oktatás
  A szakma azonosító száma:
  5 0923 03 09

  OM azonosító:
  201 786