Közbeszerzési szakértő tanfolyam visszanézhető órákkal és ONLINE jegyzetekkel

A korábbi OKJ 52 343 01 Közbeszerzési referens megszűnt, helyette végezd el megújult tanfolyamunkat, egyéni időbeosztással ONLINE!

Ajánlataink

SZEPTEMBERI AJÁNLATAINK

Szombati csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: bruttó 149 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány
 • 6 hónap
 • Oktatási napok: kéthetente szombaton ONLINE elméleti oktatás 8:30-15:10 között
 • Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 20.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2024. szeptember 7.
 • Tandíj részletekben*: 6×27 400 Ft – Részletek ITT!
Jelentkezem Tudj meg többet!

Hétköznapi csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: bruttó 149 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány
 • 6 hónap
 • Oktatási napok: kéthetente kedden és csütörtökön ONLINE elméleti oktatás 17:00-20:10 között
 • Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 20.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2024. szeptember 7.
 • Tandíj részletekben*: 6×27 400 Ft – Részletek ITT!
Jelentkezem Tudj meg többet!

* – További infó a GYIK-ben.

Miért legyél közbeszerzési szakértő?

Oktatóink

Juhász Anna kereskedelmi üzemgazdász, közgazdász Pannon Kincstár, oktató

Juhász Anna

kereskedelmi üzemgazdász, közgazdász

Bemutatkozás

„Egy politikai rendszert hat hónap alatt le lehet váltani, egy gazdasági rendszert hat év alatt át lehet alakítani, a társadalmihoz hatvan év kell”
(Ralf Dahrendorf)

Szakterületeim:

„Közbeszerzési referens” képzésen 2006. óta tanítok.

A képzéseknél a szakmai szervezetek felkérésére, a Közgazdasági és a Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoportoknál vizsgabizottsági elnökként, illetve vizsgabizottsági tagként dolgozom.

Végzettségeim: KVF Kereskedelmi Kar – kereskedelmi üzemgazdász és BKÁE Gazdálkodástudományi Kar – közgazdász

Dolgoztam a közszférában, vállalkozási területen, multinacionális cégnél és főiskolán is oktattam. Több mint tíz évig hivatalos közbeszerzési tanácsadóként ajánlatkérők és ajánlattevők felkérésére különböző közbeszerzési eljárásokban vettem részt.

A Közbeszerzési törvény igen gyakori változásaival próbálok rendszeresen lépést tartani, s azt a hallgatóknak átadni. A tanítás szeretete, a tudás átadása, a nyitott, érdeklődő emberek és az újabb kihívások tartották, s tartják bennem a kitartást és a lelkesedést.

A Pannon Kincstárnál három éve tanítok, ahol a munkámmal kapcsolatban minden szakmai segítséget megadnak.

Az elmúlt évben a hagyományos oktatás mellett a digitális oktatás kihívásaival is szembesültünk, ami újabb feladatokat és lehetőségeket teremtett a képző intézmények, a tanárok és a hallgatók számára is.

Vállalkozásom ügyvezetőjeként az FSZOE és az MSzSzE tagjaként részt veszek a szakmai továbbképzéseken, hogy szakterületeimen a lehetőségekhez képest minél naprakészebb információkkal rendelkezzem.

Dr. Dajka Gabriella Vezető közbeszerzési szaktanácsadó, MVM Services Zrt. Pannon Kincstár, oktató

Dr. Dajka Gabriella

Vezető közbeszerzési szaktanácsadó, MVM Services Zrt.

Bemutatkozás

„Minél többet tudunk annál többre vágyunk.”

Szakterületeim: jog és közbeszerzés.
2005. óta tanítok több helyen, elsősorban a BGE-n, a Perfekt-nél, illetve a székesfehérvári Minerva90 Kft.-nél, illetve 2007-től 2020-ig közbeszerzési biztos voltam a Közbeszerzési Döntőbizottságnál.

Jelenleg az MVM Zrt.-nél foglalkozom közbeszerzéssel.

A Pannon Kincstárban 2019. óta oktatok.

Nehéz szakma, sok türelem és még több tapasztalat kell hozzá, de érdemes időt és energiát fektetni ezekbe, mert a jó szakember kincset ér.

Antal Kálmán. Pannon Kincstár.

dr. Antal Kálmán

szociális munka oktató, Nemzetgazdasági Minisztérium

Bemutatkozás

Komolyan, komoly dolgokat tanítani és tanulni – vidáman és jókedvűen is lehet.

Szakterületeim: szociológia, szociális munka elmélete- és gyakorlata, társadalomismeret, szociálpolitika, etika, foglakoztatás, foglalkozási rehabilitáció

Eddigi humán-szakmai munkám során dolgoztam a szféra, illetve a szociális ellátások számos területén, a gyakorlat és a szakmai irányítás/szociálpolitika különböző szintjein.

Konkrétabban a családok gondozása, hajléktalan személyek ellátásának szervezése, pszichiátriai betegek segítése, szenvedélybetegségek kezelése, szociális- és foglalkozási rehabilitáció, egészségügyi ellátások szervezése területén szereztem gyakorlatot.

Szeretem az órákon elmondani azt, amit tapasztaltam és élvezem az interaktív órákat, azt a helyzetet, amikor beszélgetve tanulunk közösen.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Pannonban taníthatok, nagy hatással vannak rám a vállalkozó szellemű diákok, szeretem az ott dolgozó állandó csapatot, és impresszív hatással van rám a hely, ahol a szombatokat töltjük el a képzéssel.

Hogyan fog közbeszerzési szakértőként kinézni egy napod?

A közbeszerzési szakértő a munkája során mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalon alkalmazza a közbeszerzésekről szóló törvényt, annak végrehajtási rendeleteit, valamint a közbeszerzési vonatkozású polgári jogi és pénzügyi jogi szabályokat. Beadványokat, nyilatkozatokat és egyéb közbeszerzési dokumentumokat készít, illetve közreműködik azok elkészítésében. Ajánlatkérői oldalon a közbeszerzési szakértő folyamatosan figyelemmel kíséri a beszerzéssel érintett piac keresleti és kínálati viszonyainak, árainak alakulását. Kiválasztja az alkalmazandó eljárásrendet, és azon belül az alkalmazandó eljárás fajtáját. Előkészíti a közbeszerzési eljárást megindító felhívást, és a közbeszerzési dokumentumokat. Koordinálja a közbeszerzési eljárás lebonyolítását, értékeli és beazonosítja az ajánlatokban és részvételi jelentkezésekben benyújtott dokumentumokat. Kiválasztja az adott eljárási cselekményhez tartozó hirdetménytípust, és alkalmazza az elektronikus dokumentálás szabályait.

Ajánlattevői oldalon a közbeszerzési szakértő segíti az ajánlattevő eredményes részvételét az eljárás teljes folyamatában. Figyelemmel kíséri mind az Európai Unió Hivatalos Lapjában (TED), mind a Közbeszerzési Értesítőben megjelent közbeszerzési hirdetményeket. Javaslatot tesz az eljárásban való részvételre, részt vesz az ajánlatok és részvételi jelentkezések összeállításában, és koordinálja az eljárásban való részvétellel, valamint az esetleges jogorvoslattal kapcsolatos feladatokat.

Tananyagegységek

Gyakran ismételt kérdések

Jelentkezés

A beérkezett jelentkezésedet feldolgozzunk, majd elektronikus úton szerződést kötünk. Az e-szerződést az eszerzodes.hu -n keresztül küldjük ki a jelentkezéskor megadott e-mail címedre.
A képzés indulása előtt legkésőbb 2 héttel jelentkezünk az e-szerződéseddel. Amennyiben, képzésünk mellett a „BIZTOSAN INDUL!” feliratot látod, akkor a jelentkezésed után 1 perccel máris küldjük az e-szerződésedet. FONTOS: e-szerződést csak a személyes adatok megadása esetén tudunk küldeni! Ha elfelejtetted volna megadni személyes adataidat a jelentkezéskor, arra kérünk, hogy ismét küldd el nekünk a jelentkezésedet a kitöltött adataiddal.
Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az első belépés alkalmával egy pár kattintásos varázsló segítségével tudod kiválasztani a kívánt fizetés módját, itt adhatod meg a költségviselőt (magánszemély, cég), itt tudod feltölteni a kedvezmény igénybevételéhez a szükséges dokumentumokat, nem utolsó sorban csatolnod kell személyes okmányaid befotózott képét.
Amennyiben nem érkezett meg az e-szerződés az e-mail címedre, vagy elakadtál az e-szerződés aláírásával, kérünk, keresd fel a képzés dedikált ügyintézőjét.
Nem, az iskolai rendszeren kívüli felnőttképzésben sajnos nem jár a diákigazolvány.

Fizetés

 • Családi kedvezmény: A képzés megkezdésekor GYED/GYES/GYET vagy GYOD -n lévő kismamák 10% kedvezményt igényelhetnek. A kedvezmény igénybevételének feltétele a gyermek anyakönyvi kivonatának feltöltése Ügyfélkapunkra a beiratkozást követően. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélküliek 10% kedvezményt igényelhetnek, melyről érvényes dokumentumot a beiratkozást követően az Ügyfélkapun keresztül kell feltöltened. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10% kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni.
 • Visszatérő-tanulói kedvezmény: 10% kedvezményt biztosítunk azon tanulóink számára, akik a második képzést is Iskolánkban végzik. A kedvezményt a korábban megszerzett Pannon Kincstár által kiállított bizonyítvány/tanúsítvány feltöltésével lehet igényelni. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással! Továbbá kedvezményes időszak (pl. Early Bird, akciós ár és más promóciók) alatt a fenti kedvezmények nem érvényesíthetők!
  A képzés elindulása előtt e-szerződést kötünk. Az e-szerződés részletesen tartalmazza mikor és milyen összegben kell teljesítened a tandíjat, vizsgadíjat.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az Ügyfélkapun keresztül lehetőséged nyílik azonnali jóváírás mellett bankkártyával fizetni. Mivel a bankkártyás fizetés mögött egy 256 bites titkosítás gondoskodik adataid védelméről, így elmondhatjuk, hogy ez a fizetési forma a leggyorsabb és legbiztonságosabb. Ha mégis inkább más fizetési lehetőséget választanál, úgy átutalással is fizethetsz, így azonban néhány munkanap is eltelhet, amíg a jóváírást te is láthatod a rendszerben.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az első belépést követően tudod kiválasztani a fizetés módját, illetve azt, hogy Te vagy a munkáltatód/cég fizeti majd a tandíjat. Céges befizetés esetén az adószámra mindenképpen szükség lesz. Amennyiben a céges befizetést választod, úgy a havi részletekben történő fizetés helyett a varázsló által felkínált fizetési ütemezés elérhető.

  A képzés menete

  Az Ügyfélkapu / Órarend menü alatt a tanóra előtt 15 perccel elérhetővé válik az „Ugrás az online közvetítésre!” ikon, mely egy kattintással az ONLINE órára csatlakozik. Az ONLINE órához nincs szükség előre telepített szoftverre/applikációra, sőt, a magyar nyelvű környezet könnyen kiismerhető lesz. Ha az ONLINE órához nem tudsz csatlakozni, mert közbeszólt éppen az élet, akkor lehetőséged van az órát visszanézni, ezzel is szeretnénk rugalmasabbá és személyre szabottá tenni a képzés.
  A tanórák jegyzeteit az Ügyfélkapu / Órarend menü alatt a Csatolmányok oszlopban találod. A képzéshez tartozó központi tananyagot az Ügyfélkapu / Letöltések menü alól nyithatod meg.
  A képzéssel kapcsolatban általános tájékoztatóinkat az Ügyfélkapu / Letöltések menü alatt találod. Továbbá a képzés tanulmányi referense rendszeresen, előre kiírt időpontban ONLINE tájékoztatót tart. Iskolánk hivatalos kommunikációs csatornája az e-mail. A képzés ideje alatt minden információt e-mailen küldünk meg, és arra kérünk Téged, hogy megkereséseidet lehetőség szerint e-mailen címezd felénk.
  Jelentkezem

  Bónuszok

  több, mint 30.000 Ft értékben

  Miért nálunk végezd el?

  A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban több mint 15 éve biztosítjuk az utánpótlást a segítő szakmák, valamint a pénzügyi, jogi, logisztikai és más gazdasági szakterületek számára.

  A nálunk végzett tanulókkal és a szakmájukban is aktívan dolgozó oktatóinkkal az elmúlt évek alatt hatalmasra nőtt a szakmai családunk.

  Igyekszünk úgy alakítani a képzési palettánkat, hogy időben felkészüljünk a változó helyzetekre és mindig magas szintű, piacképes tudást nyújtsunk.

  KÖZÖS TANULÁS, SZAKÉRTŐ TANÁROK, VISSZANÉZHETŐ ÓRÁK!

  Online foglalkozásaink során aktív tanári jelenlét mellett otthonodból tehetsz szert a naprakész és mély szakmai tudásra. Fontos, hogy óráinkon olyan szakemberektől tanulhatsz, akik szakterületükön is aktívan végzik hivatásukat. Mindezek nemcsak a sikeres vizsgához segítenek hozzá, hanem ahhoz is, hogy a munka világába csöppenve valóban helyt tudj állni.

  Ha az élet úgy hozza és ki kell hagynod egy tanórát, akkor eléred visszanézhető formában a teljes órai anyagot. A felkészüléshez használhatod a tanáraid által feltöltött, online elérhető jegyzeteket is!

  Mindezek célja, hogy a képzés során életed ritmusához alkalmazkodva tudd a tanuláshoz szükséges időt is beilleszteni a mindennapokba!

  VÁLSÁGÁLLÓ SZAKMA

  Nem sok szakma válságálló, de jogi szakemberekre mindig szükség lesz, sőt, most nagyobb szükség van, mint valaha.

  FEKTESS A JÖVŐBE

  Ennyire kedvező körülmények még sosem voltak ahhoz, hogy a saját tudásod egy következő szintre emeld, új szakmát sajátíts el és új lehetőséget nyiss az életedben.

  Ismerj meg minket jobban!

  Nézd meg a bemutatkozó videónkat!

  Dedikált ügyintéződ

  Az alábbi témákkal fordulhatsz hozzám telefonon és e-mailben:

  • a képzés menetével,
  • beiratkozással,
  • gyakorlattal

  kapcsolatos tudnivalók, vagy egyéb, a képzéshez fűződő kérdések.

  Hidegföldi Nikolett, tanulmányi referens a Pannon Kincstár intézményben.

  Hidegföldi Nikolett

  tanulmányi referens

  Kérdés esetén, kérünk, írj e-mailt a [email protected] e-mail címre, mely megkeresésekre 2 munkanapon belül válaszolunk! Ügyfélfogadási időben telefonon is elérsz: +36 1 577 8315

  Ügyfélfogadási idő:
  Kedd-Péntek: 12:30-16:30
  Szombat: 7:30-15:30

  A KÉPZÉS ADATAI:

  Képzés megnevezése:
  Közbeszerzési szakértő

  Képzés szervezője:
  Pannon Akadémia Kft.
  B/2020/001637