Logisztikai technikus képzés visszanézhető órákkal és ONLINE jegyzetekkel

A korábbi OKJ 54 841 11 Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző képzés megszűnt, helyette végezd el megújult, 2az1ben (Logisztika és szállítmányozás szakmairányú) államilag elismert szakmai képzésünket ONLINE!

Ajánlataink

MÁJUSI AJÁNLATAINK

Hétköznapi csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 340 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány
 • Diákigazolvány: van
 • 9 hónap
 • Oktatási napok: hetente kedden és csütörtökön ONLINE elméleti oktatás 17:00-20:50 között
 • Jelentkezési határidő: 2024. április 26.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2024. május 14. – BIZTOSAN INDUL!
 • Tandíj részletekben*: 9×41 900 Ft – Részletek ITT!
 • Szakmai vizsga*: várhatóan 2025. február, melyre vizsgagaranciát* adunk
Jelentkezem Tudj meg többet!

Szombati csoportMost Popular

Egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 340 000 Ft

Ft
 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány
 • Diákigazolvány: van
 • 9hónap
 • Oktatási napok: hetente szombaton ONLINE elméleti oktatás 8:00-18:00 között
 • Jelentkezési határidő: 2024. április 26.
 • Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában!
 • Kezdés: 2024. május 11.
 • Tandíj részletekben*: 9×41 900 Ft – Részletek ITT!
 • Szakmai vizsga*: várhatóan 2025. február, melyre vizsgagaranciát* adunk
Jelentkezem Tudj meg többet!

* – További infó a GYIK-ben.

Miért legyél logisztikai technikus?

Oktatóink

Tamaga Zsuzsánna Erika Okleveles vendéglátó-ipari üzemgazdász, közgazdász tanár Pannon Kincstár, oktató

Tamaga Zsuzsánna Erika

Okleveles vendéglátó-ipari üzemgazdász, közgazdász tanár

Bemutatkozás

„A tanár nem csak tanítja tanítványait, maga is tanul tőlük.” (Mérő László)

Szakterületem: vendéglátás, kereskedelem, logisztika

1994 óta oktatok felnőttképzésben a vendéglátás, kereskedelem és logisztika területén, továbbá részt veszek ezen szakmák vizsgáinak előkészítésében, és a vizsgáztatásában is.

Alapvetően reál beállítottságú, gyakorlatias és vállalkozó szellemű vagyok, szeretem a kihívásokat, a sikerélmény éltet, ezért az oktatást a kezdetektől szinte végig vállalkozóként folytattam. Így, a vállalkozás keretében, volt lehetőségem gyakorlatban is folytatni a szakmámat.

Hogy a nyarak se teljenek tétlenül, az oktatással időben összehangolva 25 éven keresztül egy balatoni vendéglátó üzlet tulajdonosa és üzemeltetője voltam.  Ez igazi kihívás volt számomra, mert a vendéglátásnak ez egy olyan speciális területe, ahol a szakmai, gasztronómiai ismeretek mellett a vendégek és 20-25 alkalmazott irányításához elengedhetetlen volt a jó szervezőkészség, rugalmasság, emberismeret és kommunikációs készség. Itt minden nap egyszerűen érzékelhető és mérhető volt az eredmény, és ez a sikerélmény mindig óriási kedvet adott a továbbiakhoz. Még éppen időben, a csúcson sikerült abbahagyni is, így – időközben nyugdíjba vonulva – ma már az unokákkal kibővült család mellett az oktatás tölti ki a szabadidőmet. De ezt is nagyon szeretem, mert itt továbbra is emberekkel foglalkozhatom, és kihívás is akad bőven!

A Pannon Kincstárnál 2021-től oktatok.

Remélem, hogy a pályafutásom során megszerzett elméleti tudásnak és az erre épülő tapasztalataimnak hasznát veszik még a diákok!

Tamaga Fanni a Pannon Kincstár egyik oktatója. Gépészmérnök, okleveles mérnöktanár. Szakterületei a számítógéppel támogatott szervezés (CAD) és gyártás (CAM), minőségbiztosítás, közlekedéstechnika, termelési logisztika, ügyvitel. A technika világa. Újszerű, innovatív megoldások.

Tamaga Fanni

Gépészmérnök, okleveles mérnöktanár

Bemutatkozás

„Sokat kell tanulnia az embernek ahhoz, hogy megtudhassa, milyen keveset is tud.”  (Széchenyi István) 

Szakterületeim: számítógéppel támogatott tervezés (CAD) és gyártás (CAM), minőségbiztosítás, közlekedéstechnika, termelési logisztika, ügyvitel

Tanulmányaimat a győri Széchenyi István Egyetemen végeztem, 2014-ben gépészmérnöki, 2017-ben mérnöktanári diplomát szereztem. Már az egyetemi éveim alatt elhelyezkedtem gyártmánytervező mérnökként egy nagy múltú járműgyártó vállalatnál. Feladataim közé tartozott új alkatrészek tervezése, a már meglévő alkatrészek fejlesztése, alkatrészlisták (BOM) létrehozása, szerviz- és karbantartási utasítások készítése. Gyakorlatot szereztem minőségbiztosítás és gyártásoptimalizálás területén. Oktatói pályafutásomat 2015-ben kezdtem, és 2022-ben csatlakoztam a Pannon Kincstár csapatához.

Mindig is érdekelt a technika világa, vonzanak az újszerű, innovatív megoldások. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, az élethosszig tanulást, én magam is rendszeresen részt veszek továbbképzéseken.

Törekszem arra, hogy a diákjaim modern és naprakész tudást szerezzenek, miközben én is tanulok valami újat tőlük.

Lányi Mária, Szállítmányozói üzemmérnök, oktató, Pannon Kincstár

Lányi Mária

Szállítmányozói üzemmérnök

Bemutatkozás

„Logisztika nélkül nem működik semmi.”

Szakterületeim: szállítmányozás és logisztika.

Érettségi után tanulmányaimat a győri Széchenyi István Főiskolán folytattam, ahol a mi évfolyamunk volt az első, akik szállítmányozói képzésben részesültek.

Gyakorlati helyeim az akkor még meglévő Badacsonyi Pincegazdaság, és a MÁV voltak, Diplomamunkáimat a bor szállításának lehetőségeiről írtam. Külkereskedelmi diplomámat Budapesten szereztem.

Saját családi fuvarozó vállalkozásaink indításával a szakma által megkívánt minden képzést elvégeztem.

Vállalkozásunk az osztrák Gebrüder Weiss alvállalkozójaként kötelezte el magát. Itt kerültem kapcsolatba a logisztikával közelebbről, sokat töltöttem a GW raktárirányítási és logisztikai rendszerének tanulmányozásával, 3 évig aktívan dolgoztam is náluk. Ugyancsak dolgoztam a Gartner KG-nál, itt alkalmam volt a kombinált és a tengeri szállítmányozást megismerni, megtanulni, csinálni…

Három évvel ezelőtt kértek fel lakhelyemen egy szakképző intézmény a szállítmányozói és logisztikai ügyintézői OKJ csoportok oktatására.  Szívesen mondtam igent, bár akkor még munka mellett a délutáni esti tanítás nehéznek tűnt, aztán szinte azt vettem észre, hogy alig várom, hogy kezdődjenek az órák.  Tanítványaim érdeklődők és lelkesek voltak. Azóta több évfolyamot vizsgáztattam.

Hogyan fog logisztikai technikusként kinézni egy napod?

A logisztikai technikus (Logisztika és szállítmányozás szakmairányban) összehangolja, tervezi, lebonyolítja és ellenőrzi a szállítmányozás területén az árutovábbításhoz kapcsolódó fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai tevékenységeket. A logisztika területén a termeléshez, értékesítéshez szükséges alapanyagok, alkatrészek és termékek beszerzését, készletezését és az elosztási folyamatok tervezését, végrehajtását és ellenőrzését végzi. Raktározás területén ellátja a be- és kitárolás munkafolyamatait, az anyag átvételét és kiadását, elvégzi a komissiózás és az expediálás műveleteit. Szállítmányozás területén az árutovábbításhoz kapcsolódó fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai tevékenységeket összehangolja, tervezi, lebonyolítja, ellenőrzi. Rendszeres kapcsolatot tart a belföldi és a nemzetközi partnerekkel, ügyfelekkel. Fuvarokmányokat állít ki és megfelelő szervezéssel gazdaságos, biztonságos és gyors minőségi szolgáltatást valósít meg. Munkakörével együtt járó kihívások mellett pénzügyi, adminisztratív és marketing feladatokat is ellát.

Miből áll a képzés?

Jelentkezem

Tanulási területek

Gyakran ismételt kérdések

Jelentkezés

A beérkezett jelentkezésedet feldolgozzunk, majd elektronikus úton szerződést kötünk. Az e-szerződést az eszerzodes.hu -n keresztül küldjük ki a jelentkezéskor megadott e-mail címedre.
A képzés indulása előtt legkésőbb 2 héttel jelentkezünk az e-szerződéseddel. Amennyiben, képzésünk mellett a „BIZTOSAN INDUL!” feliratot látod, akkor a jelentkezésed után 1 perccel máris küldjük az e-szerződésedet. FONTOS: e-szerződést csak a személyes adatok megadása esetén tudunk küldeni! Ha elfelejtetted volna megadni személyes adataidat a jelentkezéskor, arra kérünk, hogy ismét küldd el nekünk a jelentkezésedet a kitöltött adataiddal.
Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az első belépés alkalmával egy pár kattintásos varázsló segítségével tudod kiválasztani a kívánt fizetés módját, itt adhatod meg a költségviselőt (magánszemély, cég), itt tudod feltölteni a kedvezmény igénybevételéhez a szükséges dokumentumokat, nem utolsó sorban csatolnod kell személyes okmányaid befotózott képét.
Amennyiben nem érkezett meg az e-szerződés az e-mail címedre, vagy elakadtál az e-szerződés aláírásával, kérünk, keresd fel a képzés dedikált ügyintézőjét.
Igen. Fontos, hogy a felnőtteknek levelezős diákigazolvány jár. Az ehhez kapcsolódó kedvezményekről a diakigazolvany.hu oldalon érdemes tájékozódni. Ha szeretnél diákigazolványt, akkor az igénylést egy okmányirodában kell kezdeni, és a kész igazolványt majd az iskolában tudod átvenni. A kártya nem készül el rögtön, addig ideiglenes igazolványt tudunk kiadni, ami ugyanúgy használható, mint a kártya.

Fizetés

 • Családi kedvezmény: A képzés megkezdésekor GYED/GYES/GYET vagy GYOD -n lévő kismamák 10% kedvezményt igényelhetnek. A kedvezmény igénybevételének feltétele a gyermek anyakönyvi kivonatának feltöltése Ügyfélkapunkra a beiratkozást követően. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélküliek 10% kedvezményt igényelhetnek, melyről érvényes dokumentumot a beiratkozást követően az Ügyfélkapun keresztül kell feltöltened. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10%kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni.
 • Visszatérő-tanulói kedvezmény: 10% kedvezményt biztosítunk azon tanulóink számára, akik a második képzést is Iskolánkban végzik. A kedvezményt a korábban megszerzett Pannon Kincstár által kiállított bizonyítvány/tanúsítvány feltöltésével lehet igényelni. (A kedvezmény részletfizetés és egyösszegű fizetés választása esetén is egyaránt érvényes.)
 • A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással! Továbbá kedvezményes időszak (pl. Early Bird, akciós ár és más promóciók) alatt a fenti kedvezmények nem érvényesíthetők!
  A képzés elindulása előtt e-szerződést kötünk. Az e-szerződés részletesen tartalmazza mikor és milyen összegben kell teljesítened a tandíjat, vizsgadíjat.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az Ügyfélkapun keresztül lehetőséged nyílik azonnali jóváírás mellett bankkártyával fizetni. Mivel a bankkártyás fizetés mögött egy 256 bites titkosítás gondoskodik adataid védelméről, így elmondhatjuk, hogy ez a fizetési forma a leggyorsabb és legbiztonságosabb. Ha mégis inkább más fizetési lehetőséget választanál, úgy átutalással is fizethetsz, így azonban néhány munkanap is eltelhet, amíg a jóváírást te is láthatod a rendszerben.
  Az e-szerződés aláírását követően hozzáférést biztosítunk elektronikus portálunkhoz, az Ügyfélkapuhoz. Az első belépést követően tudod kiválasztani a fizetés módját, illetve azt, hogy Te vagy a munkáltatód/cég fizeti majd a tandíjat. Céges befizetés esetén az adószámra mindenképpen szükség lesz. Amennyiben a céges befizetést választod, úgy a havi részletekben történő fizetés helyett a varázsló által felkínált fizetési ütemezés elérhető.

  A képzés menete

  Az Ügyfélkapu / Órarend menü alatt a tanóra előtt 15 perccel elérhetővé válik az „Ugrás az online közvetítésre!” ikon, mely egy kattintással az ONLINE órára csatlakozik. Az ONLINE órához nincs szükség előre telepített szoftverre/applikációra, sőt, a magyar nyelvű környezet könnyen kiismerhető lesz. Ha az ONLINE órához nem tudsz csatlakozni, mert közbeszólt éppen az élet, akkor lehetőséged van az órát visszanézni, ezzel is szeretnénk rugalmasabbá és személyre szabottá tenni a képzés.
  A tanórák jegyzeteit az Ügyfélkapu / Órarend menü alatt a Csatolmányok oszlopban találod. A képzéshez tartozó központi tananyagot az Ügyfélkapu / Letöltések menü alól nyithatod meg.
  A képzéssel kapcsolatban általános tájékoztatóinkat az Ügyfélkapu / Letöltések menü alatt találod. Továbbá a képzés tanulmányi referense rendszeresen, előre kiírt időpontban ONLINE tájékoztatót tart. Iskolánk hivatalos kommunikációs csatornája az e-mail. A képzés ideje alatt minden információt e-mailen küldünk meg, és arra kérünk Téged, hogy megkereséseidet lehetőség szerint e-mailen címezd felénk.

  Vizsgázás

  A vizsga az iskola épületében van, természetesen az intézményi (pl. kórházi) gyakorlat kivételével.
  A vizsgára bocsátás feltétele a sikeres ágazati alapvizsga és a leadott portfólió. A vizsgán írásbeli, gyakorlati és szóbeli vizsgarész lesz.
  A vizsgabizottság az iskolától független, külsős vizsgáztatókból áll.
  A vizsgadíjat a vizsgát megelőző hónapokban, két részletben kell befizetni, ez is látszik a fizetési ütemezésedben.
  Ez országról-országra változik. Van, ahol elég a bizonyítvány fordítása, van ahol az EUROPASS bizonyítvány-kiegészítő kell és olyan is van, ahol egy megfeleltetési eljárást tartanak. Természetesen minden esetben segítünk a szükséges igazolásokkal.
  A sikeres vizsgát sajnos nem tudjuk garantálni, de arra törekszünk, hogy minden tanulónk elsőre sikeresen vizsgázzon. Amennyiben ez mégsem sikerül, akkor lép életbe a vizsgagarancia, mely érvényes az összes képzésünkre. Így a sikertelen vizsgát követően 1 évig jogosult vagy ingyenesen bekapcsolódni a következő vizsgázó osztály képzésébe. Ezzel segítünk téged abban, hogy minél hamarabb sikeresen le tudj vizsgázni, ha esetleg elsőre nem sikerül. További információt a tanulmányi referenstől tudhatsz meg a vizsgagaranciával kapcsolatban.
  Jelentkezem

  Bónuszok

  több, mint 30.000 Ft értékben

  Miért nálunk végezd el?

  A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban több mint 15 éve biztosítjuk az utánpótlást a segítő szakmák, valamint a pénzügyi, jogi, logisztikai és más gazdasági szakterületek számára.

  A nálunk végzett tanulókkal és a szakmájukban is aktívan dolgozó oktatóinkkal az elmúlt évek alatt hatalmasra nőtt a szakmai családunk.

  Igyekszünk úgy alakítani képzési palettánkat, hogy időben felkészüljünk a változó helyzetekre és mindig magas szintű, piacképes tudást nyújtsunk.

  KÖZÖS TANULÁS, SZAKÉRTŐ TANÁROK, VISSZANÉZHETŐ ÓRÁK!

  Online foglalkozásaink során aktív tanári jelenlét mellett otthonodból tehetsz szert a naprakész és mély szakmai tudásra. Fontos, hogy óráinkon olyan szakemberektől tanulhatsz, akik szakterületükön is aktívan végzik hivatásukat. Mindezek nemcsak a sikeres vizsgához segítenek hozzá, hanem ahhoz is, hogy a munka világába csöppenve valóban helyt tudj állni.

  Ha az élet úgy hozza és ki kell hagynod egy tanórát, akkor eléred visszanézhető formában a teljes órai anyagot. A felkészüléshez használhatod a tanáraid által feltöltött, online elérhető jegyzeteket is!

  Mindezek célja, hogy a képzés során életed ritmusához alkalmazkodva tudd a tanuláshoz szükséges időt is beilleszteni a mindennapokba!

  VÁLSÁGÁLLÓ SZAKMA

  Nem sok szakma válságálló, de kereskedelmi szakemberekre mindig szükség lesz, sőt, most nagyobb szükség van, mint valaha.

  FEKTESS A JÖVŐBE

  Ennyire kedvező körülmények még sosem voltak ahhoz, hogy a saját tudásod egy következő szintre emeld, új szakmát sajátíts el és új lehetőséget nyiss az életedben.

  Ismerj meg minket jobban!

  Nézd meg a bemutatkozó videónkat!

  Dedikált ügyintéződ

  Az alábbi témákkal fordulhatsz hozzám telefonon és e-mailben:

  • a képzés menetével,
  • beiratkozással,
  • gyakorlattal

  kapcsolatos tudnivalók, vagy egyéb, a képzéshez fűződő kérdések.

  Horváth Alexandra

  tanulmányi referens

  Kérdés esetén, kérünk, írj e-mailt a [email protected] e-mail címre, mely megkeresésekre 2 munkanapon belül válaszolunk! Ügyfélfogadási időben telefonon is elérsz: +36 1 577 8322

  Ügyfélfogadási idő:
  Kedd-Péntek: 12:30-16:30
  Szombat: 7:30-15:30

  A KÉPZÉS ADATAI:

  A szakma megnevezése:
  Logisztikai technikus
  A szakma szakmairánya:
  Logisztika és szállítmányozás
  Képzési forma:
  iskolai rendszerű szakmai oktatás
  A szakma azonosító száma:
  5 1041 15 06

  OM azonosító:
  201 786