Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Vékony Gréta, Pannon Kincstár, Pénzügyi/munkaügyi adminisztrátor

Sinkó-Vékony Gréta

pénzügyi adminisztrátor

Eredetileg is pénzügyet és számvitelt tanultam, így azon a területen dolgozom, ami mindig érdekelt. Az oktatás világa sem ismeretlen számomra, már az első munkahelyem is a képzéshez kapcsolódott, az érettségi megszerzésére készítettünk fel felnőtteket.

Az utam innen vezetett a Pannon Kincstárba, mivel szerettem volna hasonló profilú szervezetnél, ugyanígy pénzügyi területen dolgozni. A korábbi munkahelyemen érettségit, itt szakmát adunk a tanulók kezébe. Bár mások a feladataim, de a munkaköröm hasonló, az oktatóinkhoz kapcsolódó pénzügyi elszámolásokkal foglalkozom.

2022. áprilisában érkeztem és azóta sok pozitív tapasztalatot szereztem. A pénzügyi területen kisebb csapatban dolgozunk együtt hárman, nagyon jól működik köztünk a munkabeosztás, gyors a folyamat.

Mivel elsősorban az oktatókhoz köt a munkám, kevés hallgatóval állok kapcsolatban. Persze ilyen is előfordul – például, ha a diákunk munkahelye köt szerződést az iskolával. Ilyenkor én is bekapcsolódom az ügyintézésbe.

A pénzügyi csapat többi tagjához hasonlóan én is igyekszem rugalmas és gyors lenni, hogy mindig minőségi munkát adjunk ki a kezünkből, a lehető legrövidebb ügyintézési idővel.

Vissza