Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Bodai Anna, Pannon Kincstár, Pénzügyi vezető

Bodai Anna

pénzügyi vezető

A tanulók pénzügyi ügyintézője, adminisztrátora vagyok. Mivel évekkel ezelőtt még diákmunkásként kezdtem itt dolgozni, ezért szinte minden területre van rálátásom.

Elsősorban az ügyfélszolgálattól fordulnak hozzám kérésekkel, illetve a beiskolázásoknál a cégekkel, intézményekkel folytatok ügyintézést. A pénztárkezelés és a fizetés ütemezések tartoznak még hozzám, valamint az egyedi elbírások, ha valakinek speciális kérése van.

Amikor diákmunkásként dolgozni kezdtem, főleg a pénzügynek, a marketingnek és az ügyfélszolgálatnak segítettem. Itt szeretettem bele a pénzügyi ügyintézésbe, ugyanis ez a terület fogott meg a legjobban. Akkor még az anglisztika szakra jártam és sokan csodálkoztak, hogy egy humán beállítottságú lánynak pont a pénzügy tetszett meg, de nagyon élveztem már a betanulás időszakát is. Rengeteget számított az itt kapott támogatás, a sok segítség, amiben részem volt betanulás közben. Emellett nagyon szerettem a szombatokat már akkor is. Tetszett ez a nyüzsgés, különösen a vizsganapokon, amikor bejöttek az oktatók és meséltek a vizsgáról, meg hogy milyen élmények érték őket aznap. Azóta is szeretem a légkört, a csapatot, a régi történeteket és az elő-előkerülő sztorikat.

Mindig abban bízom, hogy tényleg olyan diákok végeznek, akik szívvel-lélekkel dolgoznak majd a pályájukon és visszajönnek ide. És valóban sokszor találkozom is olyanokkal, akik visszatértek hozzánk. Én mindig nagyon örülök, ha ilyeneket látok. Úgy érzem, hogy ilyen tekintetben is hozzám tartozik a Pannon és a KESZI is.

Most indítottunk itt az iskolában egy Könyvcsere programot, lett erre egy külön polcunk, és ezt is nagy örömmel fogadtam, mert én is nagyon szeretek olvasni és ez egy újabb kapocs nekem az itteni sok más fontos dolog mellé.

Annyira eltértem az eredeti anglisztika szakomtól, hogy most már a pénzügyi-számviteli képzést tervezem elvégezni. A gyakorlatban már sokat tudok, most tovább bővítem a szakmai tudásomat az elmélettel is. Ezt a pályát itt találtam meg, itt szeretettem bele és itt képzelem el a továbbiakat is.

Vissza