Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Csukodi Vivien, Pannon Kincstár, eKréta adminisztrátor

Csukodi Vivien

eKréta adminisztrátor

Az érettségi után elvégeztem egy marketing és egy logisztikai ügyintéző képzést. A kettő közül aztán a logisztika vonalán indultam el, három évet töltöttem a kereskedelemben, két ruhabolt raktárában is dolgoztam. Ez elég hosszú időnek bizonyult és az utolsó évben egyre inkább azt éreztem, hogy szívesen kipróbálnám magam valami más, új, kihívásokkal teli területen.

A kereskedelem pörgése és az ezzel járó rengeteg szaladgálás után kifejezetten adminisztratív pozíciót kerestem és ezt itt találtam meg a Pannon Kincstárban.

Az irodai munka valóban nagyon más és nagyon új volt nekem, de gyorsan belejöttem és nagyon megszerettem. A Kréta rendszer már önmagában is kihívás. Igyekeztem minél jobban elsajátítani az alkalmazását, de sok segítséget kaptam a csapattól is az induláshoz.

Most is rengeteget számít a mindennapokban, hogy saját eKréta adminisztrátor csapatunk van.  Folyamatosan egyeztetünk a mindennapokban, hiszen egyrészt egymásra épül a munkánk, másrészt az információátadás nélkül nem is működne hatékonyan a területünk. Teljes mértékben mi vezetjük a Krétát, minden háttér adminisztráció hozzánk tartozik.

Szerencsére a számítógépes világban korábban is jól mozogtam és sokkal inkább magaménak érzem ezt a fajta munkát, mint a korábbiakat. Sokan talán azt mondanák, hogy monoton feladatokat végzünk, de én ezt kifejezetten jól bírom és kitartó is vagyok, hogy végigvigyek mindent. Azért is fontos számomra a csapatmunka, mert a tanulókkal a tanulmányi referensek tartják a kapcsolatot. Bár az iskolarendszerű képzéseknél a diákigazolványokat mi igényeljük, így ezeket tőlünk veszik át, mi a mindennapi kommunikációt és kapcsolódásokat elsősorban a csapatunkban tudjuk megélni.

Korábban egy webdesigner képzést is elvégeztem és hobbiként, gyakorlás céljával most is foglalkozom vele. Idővel majd elképzelhető, hogy nagyobb szerepe lesz az életemben. A horgolás pedig a másik kedvenc hobbim, amigurumi figurákat készítek. Nem az eredeti mini méretben, hanem nagyobb figurákat, gyerekjátékokat is horgolok és a kreatív tevékenység mellett az is sokat ad nekem, ha látom, hogy örömet szereztem velük másoknak.

Vissza