Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Erdős András Károly a Pannon Kincstár Tanulmányi referense. Biztonságszervező, személy- és vagyonőr, kulturális rendezvény szervezője, intenzív szakápoló, gyógyszertári szakasszisztens, és demencia gondozó képzés tartozik hozzá.

Erdős András Károly

Tanulmányi referens

Szociológusként szereztem diplomát. Korábban a matematika is érdekelt, így ezen a két irányon gondolkodva választottam a szociológiát, amit azóta is egy jó alapnak tekintek, bár végül nem ezen a pályán indultam el.

Diákként változatos munkáim voltam, moziban is évekig dolgoztam és a kereskedelemben is kipróbáltam magam, amikor egy Lego boltban helyezkedtem el. A diplomám megszerzése a Covid időszakára esett, ez pedig nagyon megnehezítette a munkakeresést. Meglepő módon a bezárások idején egy étteremben találtam állást és három évet töltöttem el itt. Végül több okból is a váltás mellett döntöttem.

A több évnyi pörgés után nyugodtabb közeget kerestem. Mivel előzőleg egy pedagógiai asszisztensi képzésbe is bekapcsolódtam, az ott megéltek és a korábbi matematikatanári ambícióim afelé vittek, hogy az oktatás világában, de inkább a háttérfolyamatokban keressek magamnak munkát, ahol másoknak segíthetek a saját tanulmányaikban. Ezért jelentkeztem a Pannon Kincstárhoz.

Nagyon örülök a választásomnak. Mivel introvertáltabb személyiség vagyok, kicsit tartottam az első időszaktól, de nagyon befogadó a közeg, hamar megtaláltam itt magam. Jó helyen vagyok és számíthatok a többiekre. Soha nem utasítanak el, ha segítségre van szükségem, mindig támogatnak.

Mivel a nyári szabadságok idején érkeztem, rögtön mélyvízbe dobtak. Jó teszt volt, de úgy érzem, sikerült megugrani és tartottam a frontot, amíg a többiek visszatértek. 

Tanulmányi referensként a biztonságszervező, személy- és vagyonőr, kulturális rendezvény szervezője, felnőtt intenzív szakápoló, gyógyszertári szakasszisztens és a demencia gondozó képzés tartoznak hozzám. A vendéglátásban eltöltött évek során megtanultam türelmesnek lenni, ennek itt is hasznát veszem. Mindig megértő voltam, szívesen hallgattam meg az embereket és igyekeztem megoldást találni a problémákra. Erre tudok építeni a mindennapi ügyintézésekben is.

Szabadidőmben most is sokszor járok moziba. Mivel két éve koreaiul tanulok, a Koreai Filmfesztivál idején olyan is előfordult, hogy három filmet is megnéztem egy nap alatt.  Gyerekként sok éven át úsztam, ezért a terveim között szerepel a Balaton-átúszás is. Jelenleg az aktív felkészülést szeretném elkezdeni. Emellett szívesen rajzolok, illetve Pokemon kártyás versenyekre járok, ebben félamatőrnek mondanám magam. A barátaimmal rendszeresen járok túrázni, szeretjük felfedezni a várost, gyakran tartunk múzeumtúrákat is. 

Vissza