Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Hidegföldi Nikolett, Pannon Kincstár, Tanulmányi referens

Hidegföldi Nikolett

Kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs

Hosszú és változatos út vezetett számomra a Pannon Kincstárig. Dolgoztam pénzváltóban, ahol bőven szereztem tapasztalatot az ügyfélkezelés mindennapjairól. Aztán sok évet töltöttem Ausztriában, ahol süteményt sütöttem egy hotel konyháján. Nagyon szeretettem az ezzel járó folyamatos pörgést, de a tanulmányaim miatt végül hazajöttem Magyarországra.

A Károli Gáspár Egyetem Keleti nyelvek és kultúrák szakán végeztem, ahol nagyon megfogott Japán világa és azóta is vonz minden, ami ezzel a távoli országgal kapcsolatos.

A diplomám megszerzését követően elsősorban adminisztratív munkát kerestem, mert szerettem volna kipróbálni magam ilyen területen. Így találtam rá a Pannonra, ahol 2022 nyarától dolgozom. Örömmel maradtam itt, mert nagyon jó a hangulat, összetartó a csapat és megszerettem ezt a közeget.

Mivel tanulmányi referens vagyok, a diákjaim sokféle kéréssel, kérdéssel fordulnak hozzám. Bármilyen ügyintézésről, adminisztrációs problémáról van szó, engem mindig el tudnak érni. Hasznos erősségemnek tartom a munkámban, hogy nyugodt és türelmes vagyok.

Az egyetemi irányom után már biztosan nem okozok meglepetést azzal, hogy szeretem a japán kultúrát, az animéket, jártam is már Japánban és nagyon szeretnék még visszatérni. Emellett szívesen főzök és túrázok. A jövőre nézve pedig egy mesterképzés megszerzése és a cukrászképzés elvégzése a célom.

Vissza