Skip to main content
Horváth Alexandra, Pannon Kincstár, Kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs

Horváth Alexandra

kiemelt ügyfélszolgálati munkatárs

Nagyon más irányból hozott az élet az ügyfélkapcsolat területére, eredetileg ugyanis történelmet tanultam a Károli Gáspár Egyetemen. Kezdő munkavállalóként a kereskedelembe kerültem, ahol már ügyfelekkel dolgozhattam. Először eladóként, később üzletvezető helyettesként a napjaimat a vásárlók között töltöttem és alaposan beletanultam az ügyintézésbe. Ez az időszak megerősítette a kommunikációra és a türelemre való képességemet, amire a jelenlegi munkámban is támaszkodhatok.

A Pannon Kincstárba 2020 októberében érkeztem és ügyfélkapcsolati referensként kezdtem dolgozni. 2022 februárjától vagyok kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs. Az 2023-as év elejétől pedig már egy saját kis csapatot koordinálok, négy fővel. Az iskolarendszerű képzések tartoznak hozzánk – elsősorban egészségügyi, gazdagsági, kereskedelmi képzések.

Nagyon örültem, hogy saját csoportot kaptam, mert korábban a kereskedelemben is voltam már vezető, most ezt is tudom kamatoztatni. A többi vezetőhöz is fordulhatok, ők is támogatnak a mindennapi kihívásokban, mindenben kisegítjük egymást. A Pannon teljes csapata nagyon együttműködő, ez fontos érték itt számomra. Jó a kapcsolatom az oktatókkal is, hozzájuk is bármiben fordulhatok és rengeteget tanulok tőlük.

Szeretem, hogy változatos a feladatköröm. Sokféle dolgot intézhetek, miközben segítséget nyújtok másoknak – itt tényleg a helyemen vagyok.

Amikor referensként dolgozni kezdtem, először a logisztikai és pénzügyi-számviteli ügyintéző képzések kerültek hozzám, aztán persze bővült a kör. Mostanra a csapatom viszi a képzések zömét, a legelsők viszont nálam maradtak és a gyógyszertári asszisztens képzésekkel együtt közvetlenül hozzám tartoznak. Azért is örülök ennek, mert nagyon a szívemhez nőttek és ragaszkodom hozzájuk.

Amikor nem a telefonokat, emaileket, személyes kérdéseket fogadom, akkor aktívan sportolok, leginkább futok. A tavaszi-nyári időszakban nagyon szeretek túrázni és fesztiválokra járni. A mozgás azért is fontos számomra, mert az iskolában jórészt helyhez kötött munkát végzek. Így a szabadidőmben az aktív programokra szavazok.

Bármilyen kérdésetek van, vagy kérni szeretnétek valamit a képzésekkel, vizsgákkal, gyakorlatokkal kapcsolatban, keressetek bátran! Forduljatok hozzám és a csapatommal együtt azon leszünk, hogy mindent megoldjunk!

Vissza