Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Horváth Alexandra, Pannon Kincstár, Kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs

Horváth Alexandra

kiemelt ügyfélszolgálati munkatárs

Nagyon más irányból hozott az élet az ügyfélkapcsolat területére, eredetileg ugyanis történelmet tanultam a Károli Gáspár Egyetemen. Kezdő munkavállalóként a kereskedelembe kerültem, ahol már ügyfelekkel dolgozhattam. Először eladóként, később üzletvezető helyettesként a napjaimat a vásárlók között töltöttem és alaposan beletanultam az ügyintézésbe. Ez az időszak megerősítette a kommunikációra és a türelemre való képességemet, amire a jelenlegi munkámban is támaszkodhatok.

A Pannon Kincstárba 2020 októberében érkeztem és ügyfélkapcsolati referensként kezdtem dolgozni. 2022 februárjától vagyok kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs. Az 2023-as év elejétől pedig már egy saját kis csapatot koordinálok, négy fővel. Az iskolarendszerű képzések tartoznak hozzánk – elsősorban egészségügyi, gazdagsági, kereskedelmi képzések.

Nagyon örültem, hogy saját csoportot kaptam, mert korábban a kereskedelemben is voltam már vezető, most ezt is tudom kamatoztatni. A többi vezetőhöz is fordulhatok, ők is támogatnak a mindennapi kihívásokban, mindenben kisegítjük egymást. A Pannon teljes csapata nagyon együttműködő, ez fontos érték itt számomra. Jó a kapcsolatom az oktatókkal is, hozzájuk is bármiben fordulhatok és rengeteget tanulok tőlük.

Szeretem, hogy változatos a feladatköröm. Sokféle dolgot intézhetek, miközben segítséget nyújtok másoknak – itt tényleg a helyemen vagyok.

Amikor referensként dolgozni kezdtem, először a logisztikai és pénzügyi-számviteli ügyintéző képzések kerültek hozzám, aztán persze bővült a kör. Mostanra a csapatom viszi a képzések zömét, a legelsők viszont nálam maradtak és a gyógyszertári asszisztens képzésekkel együtt közvetlenül hozzám tartoznak. Azért is örülök ennek, mert nagyon a szívemhez nőttek és ragaszkodom hozzájuk.

Amikor nem a telefonokat, emaileket, személyes kérdéseket fogadom, akkor aktívan sportolok, leginkább futok. A tavaszi-nyári időszakban nagyon szeretek túrázni és fesztiválokra járni. A mozgás azért is fontos számomra, mert az iskolában jórészt helyhez kötött munkát végzek. Így a szabadidőmben az aktív programokra szavazok.

Bármilyen kérdésetek van, vagy kérni szeretnétek valamit a képzésekkel, vizsgákkal, gyakorlatokkal kapcsolatban, keressetek bátran! Forduljatok hozzám és a csapatommal együtt azon leszünk, hogy mindent megoldjunk!

Vissza