Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Horváth Alexandra

kiemelt ügyfélszolgálati munkatárs

Amikor valamelyik képzésünkre feliratkoztok, én látom először a neveteket, mivel az online érkező jelentkezéseket én kezelem.

Eredetileg történelmet tanultam a Károli Gáspár Egyetemen, aztán munkavállalóként a kereskedelembe kerültem, ahol már ügyfelekkel dolgozhattam. Először eladóként, később üzletvezető helyettesként a napjaimat a vásárlók között töltöttem és rendesen beletanultam az ügyintézésbe. Ez az időszak tovább erősítette a kommunikációra és a türelemre való képességemet.

A Pannon Kincstárban nagyon szeretem, hogy tanulmányi referensként változatos a feladatköröm. Sokféle dolgot intézhetek és közben segíthetek másoknak – itt tényleg a helyemen vagyok. A csapat is nagyon támogató és segítőkész. Bárkihez fordulok, mindig megkapom a szükséges információt, mindenben kisegítjük egymást.

Amikor nem a telefonokat, emaileket, személyes kérdéseket fogadom, akkor aktívan sportolok, leginkább futok. Emellett igyekszem frissíteni az angolomat és saját elhatározásból elkezdtem tanulni szerbül is. Hosszabb távon szeretném majd bővíteni az általam ismert – és persze beszélt – nyelvek körét.

Bármilyen kérdésetek van, vagy kérni szeretnétek valamit a képzésekkel, vizsgákkal, gyakorlatokkal kapcsolatban, keressetek bátran! Forduljatok hozzám és azon leszek, hogy mindent megoldjunk!

Vissza