Skip to main content

Horváth Viktória

Tanulmányi referens

A tanulmányi referensi munkakör a Pannon Kincstárban az első teljes munkaidős állásom. Korábban diákmunkákat végeztem, amíg a Károli Gáspár Református Egyetem keleti nyelvek és kultúrák alapszakán tanultam.

Elsősorban adminisztratív jellegű irodai munkát kerestem, és a tanulmányi referensi feladatkör minden szempontból megfelel az elvárásaimnak. Fontos volt számomra, hogy legyen szabad terem abban, hogyan ütemezem, hogyan priorizálom a saját feladataimat. Az jelenti számomra a valódi motivációt, ha látom a munkám eredményét, ha segíthetek másoknak. 

Jelenleg a gyógymasszőr, a fizioterápiás asszisztens, az aneszteziológiai szakasszisztens, a műtéti szakasszisztens és az audiológiai asszisztens képzések tartoznak hozzám az összes kapcsolódó feladattal együtt. 

Gyermekkorom óta magával kísér a pszichológia, a keleti kultúrák és az idegennyelvek szeretete. Bár az egyetem után nem ilyen irányban helyezkedtem el, szabadidős tevékenységeimben ez a mai napig megmutatkozik, legyen szó zenéről, sorozatokról, videó játékokról. 

Vissza