Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Kovács Kristóf a Pannon Kincstár kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársa. Problémamegoldó és kommunikációs készségek birtokosa, ingatlanközvetítő, társasházkezelő, biztonságszervező, személy- és vagyonőr képzések tartoznak hozzá.

Kovács Kristóf

kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs

Érettségi után egy évig futballedzőként dolgoztam, ezután egy ismerősöm hívásásra a felnőttképzés területén helyezkedtem el és már hét éve ebben dolgozom. Nagyon megtetszett a képzések világa, az egész felépítése, a háttérben zajló folyamatok. Szeretem, hogy különböző emberekkel találkozhatok, beszélgethetek és segíteni tudok, ha probléma vagy kérdés van.

Bár a pályám edzőként indult, és a sport iránti szeretetem a mai napig megmaradt, időközben a felnőttképzés meghatározóvá vált számomra. Ezek után nem volt kérdés, hogy ebben az irányban folytatom tovább és nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy a Pannon Kincstárban tanulmányi referenst keresnek.

Ideérkezve az első benyomásom a profizmus volt – a szakmai vonal és a kollégáim tudása. Már maga az épület is megfogott, szintén ezt a komoly szakmaiságot képviselte számomra. Azóta is mindig tanulok a munkatársaimtól és az oktatóinktól, és úgy érzem, ők is szívesen osztják meg a tapasztalataikat.

Jelenleg négy képzés tartozik hozzám: ingatlanközvetítő, társasházkezelő, biztonságszervező, illetve személy- és vagyonőr. Ezek mind iskolarendszeren kívüli képzések.

A mindennapi munkámban leginkább a problémamegoldó és a kommunikációs készségemre tudok támaszkodni és arra, hogy szeretek az emberekkel foglalkozni, de sokszor segít a felnőttképzés területén szerzett korábbi tapasztalatom is.

A hobbimnak legfőképpen a sportokat tartom. Két kisgyerekem van, velük szeretek aktívan kikapcsolódni, kirándulni, igyekszem minél több időt a családommal tölteni.

Vissza