Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Krmpotity Nikolette a Pannon Kincstár tanulmányi referense. Kitartás, türelem, és az emberek felé irányuló kedvesség jellemzi. Intelligens vállalkozó.

Krmpotity Nikolette

Tanulmányi referens

Még diákként csatlakoztam a Pannon csapatához, mialatt a kereskedelem és marketing tanulmányaimat végeztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen. Egy ideig szállodai recepción, majd egy parfümériában dolgoztam, illetve a családi vállalkozásunk, egy utazó vidámpark marketing feladatait láttam el, segítettem az arculat kialakításában.

Mivel az itt töltött diákmunka idején nagyon jól éreztem magam a Pannon Kincstárban, elhatároztam, hogy újra megpróbálom, most már főállást keresve. Korábban is sokféle feladatot elláttam és betekintést nyertem a folyamatokba, így ismerős közegbe jelentkeztem. A tanulmányi referens munkakör tetszett a legjobban, megpályáztam és felvételt nyertem.

Azért is örültem a lehetőségnek, mert a csapatról jó tapasztalataim voltak, és gyorsan össze is szoktunk a mindennapi munkában.

Tanulmányi referensként sok csoportom van: a pedagógiai asszisztens, dajka, állatorvosi asszisztens, klinikai fogászati higiénikus, munkavédelmi előadó, tűzvédelmi előadó és a vállalkozási mérlegképes könyvelő képzések tartoznak hozzám. Ügyfélfogadási időben személyesen is elérhető vagyok, de emailben és telefonon is tartom a kapcsolatot a tanulóinkkal. Örömmel segítek, ha a képzések iránt érdeklődtök, vagy például a jegyeitekkel, időpontokkal, ütemezésekkel kapcsolatban szeretnétek segítséget kapni.

Mindenkit arra biztatok, hogy ha tehetitek, gyertek be hozzánk az iskolába, mert könnyebben át tudjuk beszélni a dolgokat és elintézni is gyorsabb. Az a tapasztalatom, hogy sokkal hatékonyabb így az ügyintézés, mint telefonon.

Visszajelzésként a kitartásomat, a türelmet és az emberek felé irányuló kedvességet szokták rólam kiemelni. A szabadidőmben legfőképpen olvasni szeretek. Mindenevő vagyok a könyvek terén, ez kapcsol ki igazán. Korábban elvégeztem a kézápoló- és műkörömépítő OKJ-t, ezt a tevékenységemet sem szeretném elhanyagolni. Egyelőre a családi- és ismerősi körben gyakorlom és szeretném majd a jövőben tovább fejleszteni. 

Vissza