Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Lelovicsné Suri Renáta a Pannon Kincstár oktatási szakértője. Német nyelvtanár, energikus, innovatív, és pozitív életszemlélet jellemzi.

Lelovicsné Suri Renáta

oktatási szakértő

1999-ben szereztem meg német nyelvtanári diplomámat, és azóta az oktatás minden területén dolgoztam már.

Az egyetem után 12 éven át németet tanítottam egy középiskolában és egy nyelviskolában, majd a tanítás mellett igazgatóhelyettesként is volt lehetőségem mélyebben az iskolai életbe betekinteni.

Energikus, innovatív és pozitív életszemléletű személyiségem lehetővé tette, hogy az oktatás-nevelést a fenntartói oldalról is átláthassam. Először az önkormányzat intézmény-felügyeleti osztályán dolgoztam, majd a 2013-as intézményi fenntartói rendszer átalakítása után a megyei intézményfenntartó szervezethez kerültem, és mielőtt a Pannon Kincstár csapatához csatlakoztam a Tatabányai Szakképzési Centrum tanügy-igazgatási referenseként gyarapíthattam tudásomat a szakképzés területén is.

A Pannon Kincstárnál 2023. április 1-je óta dolgozom oktatási szakértő munkakörben. Legfontosabb feladatom a szakképző intézmény minőségirányítási rendszerének kialakítása, működtetése. Emellett segítem az iskola igazgatójának szakmai tevékenységét, folyamatos ellenőrzéssel, valamint javaslattétellel támogatom a szakmai oktatásban, szakmai képzésben résztvevő oktatók és kollégáim munkáját.

„Nem láthatom előre, hogy mikor mi fog jönni, a lényeg az, hogy amiben épp vagyok, abban maximálisan jelen legyek. Mert minden pillanat egy visszahozhatatlan lehetőség.” – mondta Venczel Vera egy interjú alkalmával, miután megkapta 2015-ben a Szepes Mária-díjat. Én is azt gondolom, fontos, hogy jelen legyek a saját életemben. Jelen legyek abban, amit éppen csinálok, és azt mindig a legjobb tudásom szerint végezzem.

Vissza