Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Magyari Nelli eKréta adminisztrátor Pannon Kincstár Munkatárs

Magyari Nelli

eKréta adminisztrátor

Korábban idegenforgalmat tanultam, majd szociális munkásként diplomáztam. Az egyetem alatt egy hivatalban szereztem gyakorlati helyet és a vizsgáim után is náluk maradtam. Több mint három évig dolgoztam ott. Mivel szerettem volna kipróbálni magam a végzettségemnek megfelelő területen, egy időre a szociális szférában helyezkedtem el. 

Új lehetőséget kerestem és rátaláltam a Pannon Kincstárra. Nagyon megtetszett, rögtön úgy éreztem, hogy nekem való közeg és feladatkör lenne. Az eddig itt töltött idő éppen ezt igazolta számomra. Sok támogatást kapok és jó a hangulat, a közvetlen kollégáimmal hatékony csapatot alkotunk. 

Szeretem a pontosságot, fontos számomra az életem minden területén, a saját munkámat is mindig ellenőrzöm. Erre szükség is van a mindennapi feladataim során, hiszen jelenleg az eKréta háttéradminisztrációjával foglalkozom.

Mivel nagyon szeretek tanulni, az évek alatt többféle képzést elvégeztem, így például boltvezetői és műkörmös végzettségem is van. Ezt a mintát folytatva, a jövőben Excelben szeretnék még fejlődni, ami mindig jól jön a munkámhoz, illetve angolt tanulnék. Úgy érzem, hasznát venném az életemben a nyelvtudásom továbbfejlesztésének. Szabadidőmben szappanvirág dekorációkat készítek ajándékként a családnak, barátoknak. A hétvégéken ezzel kapcsolódok ki. Az alkotás örömét és szépségét Anyukám mellett is megélem, aki 30 éve cukrász. Egy ideje hobbiszinten tanulgatom a szakmáját és besegítek neki. 

Vissza