Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Pannon Kincstár munkatársa Petró Istvánné gyakorlatszervező és teremmenedzser. Pozitív gondolkodású személyiség, hobbija a kézművesség.

Petró Istvánné

gyakorlatszervező és teremmenedzser

Eredeti végzettségem nyomdász-nyomtatványszerkesztő technikus. Az iskolák elvégzése után a szakmámban helyezkedtem el, néhány évig nyomdászként dolgoztam egy vidéki vállalkozás munkatársaként.

Az élet két gyermekkel ajándékozott meg, az ő érdekükben, praktikus okokból a lakóhelyemen, helyben vállaltam munkát. Így a gyermekkoruk aktív részese lehettem, több időt töltöttünk együtt, mint ami általában sok szülőnek jut.

A munkahelyváltásnak több, egymástól független oka is volt. Szerettem volna Budapesten, egy nyugodt, de mégis lendületes helyen dolgozni. A Pannon Kincstár ebből a szempontból megfelelő munkahely számomra. Családias, nyugodt légkörben dolgozhatok, a kollégák segítőkészek, barátságosak, egymással együttműködve végezzük napi teendőinket. A Pannonban jól átlátható rendszerben, pozitív és udvarias közegben, egy lendületes csapat dolgozik azon, hogy a tanulóknak ne maradjanak megválaszolatlan kérdései, kérései.

Az én feladatom a képzésekhez tartozó gyakorlati órák szervezése, adminisztrációja, valamint a termeink bérbe adásával is foglalkozom. 

Pozitív gondolkodású személyiség vagyok, szeretem a mozgalmas napokat. Amint időm engedi, sokat kézműveskedek, kézzel varrott játékokat, dekorációs tárgyakat készítek és rendszeresen járok színházba.

Vissza