Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Szántai János Pannon Kincstár Üzletfejlesztési vezető

Szántai János

üzletfejlesztési vezető

Üzletfejlesztési vezetőként sokféle terület kapcsolódik hozzám. Úgy is mondhatjuk, itt futnak össze az egyes területeink fejlesztésének a szálai, elsődlegesen az informatika mentén, de a külső piaci környezet és az ügyféligények szempontjai is meghatározzák a munkámat.

Az egyik nagy területem a kapcsolattartás a marketingben résztvevő külsős partnereinkkel. Ide tartozik a webfejlesztés, a közösségi felületeink kezelése, a SEO, azaz a keresésoptimalizálás, a képek és szöveges tartalmak, amelyekkel nap mint nap találkozhattok az oldalainkon. Vagyis a munkám egyik fontos szelete mindaz, ami kikerül rólunk a webre és ami az ehhez szükséges hátteret működteti.

Fontos számomra a közvetlen, fiatalos és lényegtörő stílus és azon dolgozom, hogy az iskolánk kommunikációjában is érvényesüljön. Mindennapos feladataim közé tartozik a tanulóinkat érintő minden olyan tájékoztatás és információ, amit a képzéseinkről, a rendezvényeinkről, változásokról, újdonságokról küldünk nektek. Aki kapcsolatban áll az iskolánkkal, egészen biztosan kapott már tőlem e-mailt.

Az ügyfélkapu és a hozzá kapcsolódó fejlesztések is a napi munkámhoz tartoznak. Gondoskodom az informatikai hálózatunk, a teljes géppark, a szerver és minden kommunikációs eszközünk megfelelő működéséről, ezért a szolgáltatókkal is folyamatos kapcsolatban állok.

Végül, de nem utolsósorban egyik kedvenc feladatom az órarendetek szerkesztése. A készítése során az ütemezési szempontok mellett arra is figyelnem kell, hogy a törvényi és szakmai előírásoknak is megfeleljen.

Az eredeti végzettségem gazdálkodási mérnök, és mostanában sokszor eszembe jut, hogy tényleg azt csinálom, mint ahogy annak idején a szakmánkat definiáltuk: összekötöm a piac információit, a külső partnereket és a részlegeket, a lehető legjobb működés érdekében.

„Ha szereted a munkádat, soha többé nem kell dolgoznod” – mondta Steve Jobs az Apple egykori vezérigazgatója. Én szerencsés vagyok, mert itt azt a munkát végzem, amit a legjobban szeretek és a kellő szabadságom is megvan hozzá. Azt szoktam mondani, könnyű a sajátomként tekinteni az iskolánkra, hiszen itt a saját terveimet és ötleteimet válthatom valóra.

Vissza