Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Szántai János Pannon Kincstár Üzletfejlesztési vezető

Szántai János

üzletfejlesztési vezető

Üzletfejlesztési vezetőként sokféle terület kapcsolódik hozzám. Úgy is mondhatjuk, itt futnak össze az egyes területeink fejlesztésének a szálai, elsődlegesen az informatika, a külső piaci környezet és az ügyféligények szempontjai mentén.

Korábban fejlesztési munkatársként vettem ki a részemet a mindennapi operatív feladatokból. Az ügyvezetőnk, Pollák Tibor érkezése óta egyrészt az ő munkáját igyekszem támogatni, másrészt koordinálom a folyamatos fejlődésünket biztosító területek – a marketing, a kommunikáció, versenytárs figyelés, a stratégiai tervezés, illetve az informatikai fejlesztések – működését.

Ide tartozik a weboldalunk és az applikációk fejlesztése, a közösségi felületeink kezelése, a SEO, azaz a keresésoptimalizálás, a képek és szöveges tartalmak, amelyekkel nap mint nap találkozhattok az oldalainkon. Ugyanígy az arculatunk, a brandünk naprakészen tartása és építése. Vagyis mindaz, ami kikerül rólunk a webre és ami az ehhez szükséges hátteret működteti. Ebben a munkában most már egyetemistaként velünk dolgozó munkatársaim is segítenek.

Fontos számomra a közvetlen, fiatalos és lényegtörő stílus és azon dolgozom, hogy az iskolánk kommunikációjában is érvényesüljön. Feladataim közé tartozik a tanulóinkat érintő minden olyan tájékoztatás és információ megtervezése és koordinálása, amit a képzéseinkről, a rendezvényeinkről, változásokról, újdonságokról küldünk nektek.

Az ügyfélkapu és a hozzá kapcsolódó fejlesztések is a munkámhoz tartoznak. Gondoskodom az informatikai hálózatunk, a teljes géppark, a szerver és minden kommunikációs eszközünk megfelelő működéséről.

Emellett egyik fontos szolgáltatásunk, a terembérlés hátterének működtetése, az ide kapcsolódó marketing és adminisztráció, valamint a költségtervezés is az én feladatkörömbe került.

Az eredeti végzettségem gazdálkodási mérnök, és mostanában sokszor eszembe jut, hogy tényleg azt csinálom, mint ahogy annak idején a szakmánkat definiáltuk: összekötöm a piac információit, a külső partnereket és a részlegeket, a lehető legjobb működés érdekében.

Ha szereted a munkádat, soha többé nem kell dolgoznod” – mondta Steve Jobs az Apple egykori vezérigazgatója. Én szerencsés vagyok, mert itt azt a munkát végzem, amit a legjobban szeretek és a kellő szabadságom is megvan hozzá. Azt szoktam mondani, könnyű a sajátomként tekinteni az iskolánkra, hiszen itt a saját terveimet és ötleteimet válthatom valóra.

Vissza