Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Tolmácsi Tamás

Tanulmányi referens

2018-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán élelmiszermérnök szakon, majd 2021-ben az élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök mesterszakot is elvégeztem – utóbbit levelező tagozaton, így tisztában vagyok azzal, milyen nehézségekkel jár munka mellett tanulni, és ezt a tapasztalatomat igyekszem a mostani munkakörömben is hasznosítani.

Első munkahelyemen, az Első Pesti Malom- és Sütőipari Zrt.-nél üzemfejlesztési munkatársként pályázati koordinációt és minőségbiztosítási feladatokat láttam el. Mindez igen távol esik a mostani feladataimtól, de aki ismer, nem lepődik meg a váltáson, mivel szeretem új területeken is megmérettetni magam. A Pannon Kincstár tanulmányi referensi munkaköre ideális számomra, hiszen új feladatok elé állít, amelyek ellátásához, úgy érzem, rendelkezem a megfelelő erősségekkel: jó kommunikációs készség szóban és írásban, pontos, precíz munkavégzés, és kiváló problémamegoldó képesség jellemző rám. Ezeknek is köszönhető, hogy a diákok mindig bizalommal fordulhatnak hozzám – egyelőre a dajka képzésre járók.

Szabadidőmben pihenek és kikapcsolódom, olyan programokon veszek részt, amelyek kerekké teszik az életet. Hétköznap feltöltenek az esti filmnézések, a kutyasétáltatások és a kisebb túrák, hétvégéken, ha a logisztika is megengedi, belefér a bulizás, a kulturális programok, mozizások, fesztiválozások.

Vissza