Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Tolmácsi Tamás, Pannon Kincstár, ügyfélkapcsolati munkatárs

Tolmácsi Tamás

tanulmányi referens

2018-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán élelmiszermérnök szakon, majd 2021-ben az élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök mesterszakot is elvégeztem – utóbbit levelező tagozaton, így tisztában vagyok azzal, milyen nehézségekkel jár munka mellett tanulni, és ezt a tapasztalatomat igyekszem a mostani munkakörömben is hasznosítani.

Első munkahelyemen, az Első Pesti Malom- és Sütőipari Zrt.-nél üzemfejlesztési munkatársként pályázati koordinációt és minőségbiztosítási feladatokat láttam el. Mindez igen távol esik a mostani feladataimtól, de aki ismer, nem lepődik meg a váltáson, mivel szeretem új területeken is megmérettetni magam.

A Pannon Kincstár ügyfélkapcsolati munkatárs feladatköre ideális számomra, hiszen új kihívások elé állít, amelyekhez, úgy érzem, rendelkezem a megfelelő erősségekkel: jó kommunikációs készség szóban és írásban, pontos, precíz munkavégzés, és kiváló problémamegoldó képesség jellemző rám. Ezeknek is köszönhető, hogy a diákok, és persze a munkatársaim is mindig bizalommal fordulhatnak hozzám.

Jelenleg csak iskolarendszerű képzésekkel foglalkozunk, de iskolarendszeren kívüli képzésen tanulók is találkozhatnak velünk személyes ügyintézés és különböző vizsgák során. A munkám nagyrészében a közös feladatainkat koordinálom, de vannak még olyan képzések is, amelyek közvetlenül hozzám tartoznak – a dajka, a gyógyszertári szakasszisztens és a felnőtt intenzív szakápoló képzések. Ezekkel kapcsolatban velem is gyakran találkozhattok.

Bár mostanában kevesebb a szabadidőm, igyekszem azért pihenni és kikapcsolódni. Olyan programokon veszek részt, amelyek kerekké teszik az életet. Hétköznap feltöltenek az esti filmnézések, a kutyasétáltatások és a kisebb túrák, hétvégéken, ha a logisztika is megengedi, belefér a bulizás, a kulturális programok, mozizások, fesztiválozások.

Vissza