Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Tolmácsi Tamás, Pannon Kincstár, Kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs

Tolmácsi Tamás

Kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs

2018-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán élelmiszermérnök szakon, majd 2021-ben az élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök mesterszakot is elvégeztem – utóbbit levelező tagozaton, így tisztában vagyok azzal, milyen nehézségekkel jár munka mellett tanulni, és ezt a tapasztalatomat igyekszem a mostani munkakörömben is hasznosítani.

Első munkahelyemen, az Első Pesti Malom- és Sütőipari Zrt.-nél üzemfejlesztési munkatársként pályázati koordinációt és minőségbiztosítási feladatokat láttam el. Mindez igen távol esik a mostani feladataimtól, de aki ismer, nem lepődik meg a váltáson, mivel szeretem új területeken is megmérettetni magam.

A Pannon Kincstár kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs feladatköre ideális számomra, hiszen új kihívások elé állít, amelyekhez, úgy érzem, rendelkezem a megfelelő erősségekkel: jó kommunikációs készség szóban és írásban, pontos, precíz munkavégzés, és kiváló problémamegoldó képesség jellemző rám. Ezeknek is köszönhető, hogy a diákok, és persze a munkatársaim is mindig bizalommal fordulhatnak hozzám.

Most már saját referensi csapatot vezetek, jelenleg csak iskolarendszeren kívüli képzésekkel foglalkozunk, de iskolarendszerű képzésen tanulók is találkozhatnak velünk személyes ügyintézés és különböző vizsgák során. A munkám nagyrészében a közös feladatainkat koordinálom, de vannak még olyan képzések is, amelyek közvetlenül hozzám tartoznak – a dajka, a gyógyszertári szakasszisztens és a felnőtt intenzív szakápoló képzések. Ezekkel kapcsolatban velem is gyakran találkozhattok.

Bár mostanában kevesebb a szabadidőm, igyekszem azért pihenni és kikapcsolódni. Olyan programokon veszek részt, amelyek kerekké teszik az életet. Hétköznap feltöltenek az esti filmnézések, a kutyasétáltatások és a kisebb túrák, hétvégéken, ha a logisztika is megengedi, belefér a bulizás, a kulturális programok, mozizások, fesztiválozások.

Vissza