Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Turi-Faragó Klaudia

ügyfélszolgálati csoportvezető

A csapaton belül hozzám tartozik az EuroPass bizonyítvány kiegészítők intézése, amellyel külföldön tudtok munkát vállalni.

Korábbi munkahelyemen munkaerő-közvetítéssel foglalkoztunk. Habár ez is humán terület, én a pénzügy-bérügyintézés területén dolgoztam, ahol kevésbé tudtam közvetlenül kapcsolódni az emberekhez. A számok, adatok világában nagyon hiányzott ez a fajta kapcsolati közeg, ezért olyan munkát kerestem, ahol mindez megvan. Így találtam meg a Pannon Kincstárt.

A csapat már akkor megtetszett, amikor legelső alkalommal bejöttem az épületbe. A megérzésem működött, nagyon jó a közösség és főleg nagyon jól érzem magam a közvetlen csapatunkban. Azt is megkaptam, ami korábban hiányzott: rengetegen keresik az iskolát, és nagyon szeretem a munkakörömben, hogy ennyi emberrel beszélhetek.

A közösséghez kapcsolódás, a kötődések nagyon fontosak az életem minden területén. Ezért is maradtam a lakóhelyemen vidéken, és inkább vállalom, hogy kicsit többet utazom a munkába mindennap. Ami igazán kikapcsol, az a kertészkedés az otthoni nagy kertünkben, de a „kintlét” a természetben már önmagában feltölt.

Az előbbiek után biztosan nem lesz meglepő, hogy a személyes erősségeim: a kommunikáció és a segítőkészség. Az Europass a speciális területem, de a képzésekkel kapcsolatban bátran forduljatok hozzám, igyekszem mindenben segíteni nektek!

Vissza