Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

dr. Tófeji Mária

beosztott gyógyszerész, Eötvös Patika Budapest

“Az iskola arra való,hogy az ember meg tanuljon tanulni,hogy felébredjen a tudásvágya,megismerje a jól végzett munka örömét,megítélje az alkotás izgalmát és megtalálja a munkát,amit szeretni fog“ (Szent-Györgyi Albert)

Szakterületeim: gyógyszerhatástan, gyógytermékismeret, gyógyászati segédeszköz ismeret, gyógyszertári ügyvitel, fitoterápia és egyéb gyógyszertári ismeretek.

1999-ben végeztem a SOTE Gyógyszerésztudományi szakán, 2003-ban gyógyszerhatástan szakvizsgát tettem, majd 2004-ben az ELTE ÁJK Jogi Továbbképző Intézetében jogi szakokleveles gyógyszerész diplomát szereztem.

1999 óta közforgalmú gyógyszertárban, beosztott gyógyszerészként dolgozom. 2009-ben kezdtem el gyógyszerkiadó szakasszisztenseket tanítani Zalaegerszegen, illetve Szombathelyen.

A Pannon Kincstárban 2011 óta tanítok, szinte az összes gyógyszerkiadó szakasszisztens osztály oktatásában részt vettem. Néhány gyógyszertári asszisztens osztály oktatásában is segédkeztem.

Jelenleg is aktívan részt veszek a gyógyszertári asszisztensek és gyógyszertári szakasszisztensek új szakmai oktatási rendszer szerinti képzésében és vizsgáztatásában.

Vissza