Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

dr. Tófeji Mária beosztott gyógyszerész, Eötvös Patika Budapest Pannon Kincstár, oktató

dr. Tófeji Mária

beosztott gyógyszerész, Eötvös Patika Budapest

“Az iskola arra való,hogy az ember meg tanuljon tanulni,hogy felébredjen a tudásvágya,megismerje a jól végzett munka örömét,megítélje az alkotás izgalmát és megtalálja a munkát,amit szeretni fog“ (Szent-Györgyi Albert)

Szakterületeim: gyógyszerhatástan, gyógytermékismeret, gyógyászati segédeszköz ismeret, gyógyszertári ügyvitel, fitoterápia és egyéb gyógyszertári ismeretek.

1999-ben végeztem a SOTE Gyógyszerésztudományi szakán, 2003-ban gyógyszerhatástan szakvizsgát tettem, majd 2004-ben az ELTE ÁJK Jogi Továbbképző Intézetében jogi szakokleveles gyógyszerész diplomát szereztem.

1999 óta közforgalmú gyógyszertárban, beosztott gyógyszerészként dolgozom. 2009-ben kezdtem el gyógyszerkiadó szakasszisztenseket tanítani Zalaegerszegen, illetve Szombathelyen.

A Pannon Kincstárban 2011 óta tanítok, szinte az összes gyógyszerkiadó szakasszisztens osztály oktatásában részt vettem. Néhány gyógyszertári asszisztens osztály oktatásában is segédkeztem.

Jelenleg is aktívan részt veszek a gyógyszertári asszisztensek és gyógyszertári szakasszisztensek új szakmai oktatási rendszer szerinti képzésében és vizsgáztatásában.

Vissza