Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Jánvári-Halmai Krisztina Főelőadó, hadnagyi rendfokozattal, a Budapesti Rendőr-főkapitányság tiszti állományában, Pannon Kincstár, oktató

Jánvári-Halmai Krisztina

Főelőadó, hadnagyi rendfokozattal, a Budapesti Rendőr-főkapitányság tiszti állományában

„A legjobb tanár az, aki utat mutat.”
(Anna c. film)

Szakterületeim: személy- és vagyonőr oktatás, rendészeti oktatás.

2021. május 8. óta dolgozom a Pannon Kincstárban, az új képzési követelmények szerint történő személy- és vagyonőr oktatásban.

Az oktatás során igyekszem olyan, a gyakorlatban kiválóan hasznosítható tudást adni a hallgatóknak, amely alapján a későbbi munkahelyükön is minden szinten meg tudnak felelni a személy- és vagyonőrökkel szemben támasztott követelményeknek.  

Véleményem szerint nem csupán a vizsgára kell felkészíteni a hallgatókat, hanem egy olyan átfogó szakmai tudást kell adni részükre, amelynek birtokában a vagyonőr cégeknél minden egyes beosztásban kiválóan ismerik majd a feladataikat, teendőiket és az intézkedések minden egyes szabályát, hogy már a munkájuk kezdetén kimagaslóan tudják ellátni a munkakörüket. 

A felnőttképzésben való oktatás nagy élményt jelent számomra, hiszen a csoportban együtt vesznek részt a 18. életévüket éppen betöltött fiatalok és a már nyugdíjasok is, ráadásul az ország minden részéről vannak jelentkezők. Az oktatási tevékenység ebből a szempontból is különlegesnek számít. 

A képzés során a hallgatók különösen aktívak, bátran kérdeznek és gyakorlati példákat vetnek fel, ezáltal átbeszélünk szinte minden egyes vagyonőri intézkedési szituációt, helyzetet. Az oktatás során arra törekszem, hogy olyan, a gyakorlatban használható tudást biztosítsak a hallgatóknak, amelyre támaszkodva képesek lesznek majd a munkaadójuknál, a vagyonőri munka során felmerülő bármely kérdésre, szituációra azonnal, törvényesen, a szabályokat betartva, de emberségesen és empátiával reagálni.

Vissza