Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Papp Tamara Edit

Értékesítési szaktanácsadó, Front Dent Kft.,
Varga Dent Fogászat
Relax Dent Fogászat

„A mosolyunk arcunk éke.”

Szakterületeim: egészségnevelés, prevenció, műszertan, gyerekfogászat, orthodontia.

1989-ben kezdtem fogászati asszisztensi pályafutásomat, hosszú évekig állami intézményben dolgozhattam olyan kollégákkal, akik mellett sokat fejlődtem, tanultam a szakma szépségeit. Ezzel párhuzamosan folyamatosan bővítettem szakmai tudásomat, és hogy megismerjem a szakma másik oldalát is, egy praxismenedzser képzést is elvégeztem.

2000-ben Klinikai fogászati higiénikus végzettséget, 2006-ban softlaser kezelői, 2010-ben Rtg és 3D kezelő, 2018-ban pedig praxismenedzser végzettséget szereztem.

Folyamatos fejlődésem érdekében rendszeres továbbképzéseken bővítem szakmai tudásomat.

Munkám során főleg szájsebészeti, implantológiai vonalon dolgoztam, de nem idegen számomra az endondontia,a konzerváló fogászat és a gyermekfogászat régiói sem.

2013 óta tudásom legjavát adva részt veszek a fogászati asszisztensek és dentálhigiénikusok képzésében, mint szakmai oktató.

Oktatói munkám során diákjaimnak igyekszem minél szemléletesebben, alaposabban kiemelni a szakma csínját-bínját, és tudásuk bővítéseként külső képzéseken, előadásokon való részvételt szervezek.

Nagyon fontos, hogy a fogászati szakma ne csak egy munka legyen számukra, hanem igazi hivatás. Ezt a szakmát hatalmas szakmai alázattal, empátiával, szívvel-lélekkel lehet igazán csinálni.

A prevenció és megelőzés a fő motiváció a szakmámban. Dentálhigiénikusi munkám során nap mint nap szembesülök a prevenció fontosságával, és motiváló számomra a páciensek elégedett mosolya a kezelésük végén.

Vissza