Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Papp Tamara Edit Értékesítési szaktanácsadó, Front Dent Kft., Varga Dent Fogászat Relax Dent Fogászat Pannon Kincstár, oktató

Papp Tamara Edit

Értékesítési szaktanácsadó, Front Dent Kft.,
Varga Dent Fogászat
Relax Dent Fogászat

„A mosolyunk arcunk éke.”

Szakterületeim: egészségnevelés, prevenció, műszertan, gyerekfogászat, orthodontia.

1989-ben kezdtem fogászati asszisztensi pályafutásomat, hosszú évekig állami intézményben dolgozhattam olyan kollégákkal, akik mellett sokat fejlődtem, tanultam a szakma szépségeit. Ezzel párhuzamosan folyamatosan bővítettem szakmai tudásomat, és hogy megismerjem a szakma másik oldalát is, egy praxismenedzser képzést is elvégeztem.

2000-ben Klinikai fogászati higiénikus végzettséget, 2006-ban softlaser kezelői, 2010-ben Rtg és 3D kezelő, 2018-ban pedig praxismenedzser végzettséget szereztem.

Folyamatos fejlődésem érdekében rendszeres továbbképzéseken bővítem szakmai tudásomat.

Munkám során főleg szájsebészeti, implantológiai vonalon dolgoztam, de nem idegen számomra az endondontia,a konzerváló fogászat és a gyermekfogászat régiói sem.

2013 óta tudásom legjavát adva részt veszek a fogászati asszisztensek és dentálhigiénikusok képzésében, mint szakmai oktató.

Oktatói munkám során diákjaimnak igyekszem minél szemléletesebben, alaposabban kiemelni a szakma csínját-bínját, és tudásuk bővítéseként külső képzéseken, előadásokon való részvételt szervezek.

Nagyon fontos, hogy a fogászati szakma ne csak egy munka legyen számukra, hanem igazi hivatás. Ezt a szakmát hatalmas szakmai alázattal, empátiával, szívvel-lélekkel lehet igazán csinálni.

A prevenció és megelőzés a fő motiváció a szakmámban. Dentálhigiénikusi munkám során nap mint nap szembesülök a prevenció fontosságával, és motiváló számomra a páciensek elégedett mosolya a kezelésük végén.

Vissza