Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Simorádi Csaba Gábor Fogtechnikus mester Pannon Kincstár, oktató

Simorádi Csaba Gábor

Fogtechnikus mester

„Megfelelő alázat, fegyelem, szorgalom, kitartás és tehetség – a fogtechnikus szakmához ezek a legfontosabb készségek.

Szakterületeim: szakrajz oktatás a fogtechnikusok képzésében.

A gimnáziumi érettségi vizsga után a tanuló éveimet Fabó András fogtechnikai laboratóriumában végeztem, majd a Fogtechnikai Vállalat Légszesz utcai laboratóriumában töltöttem a gyakornoki éveimet.

Ezután fogművesként Svédországban dolgoztam 1991-től (JBR Dentaltekniska AB, Helsinborg), majd egy ideig újra Budapesten, az Eagle Dental alkalmazottja voltam, később, 1994 és 1996 között Németországban, a Volkmer Dental-Labornál (Rheine) helyezkedtem el.

Hazatérve hosszabb ideig, 1997-től 2016-ig a C+D Dental alkalmazásában dolgoztam, azóta pedig egyéni vállalkozó vagyok.

A fogtechnikus mesteri címet a svédországi és a németországi munkavállalásaim után szereztem meg, az ott elsajátított szakmai tapasztalatok segítségével.

A Pannon Kincstárban nyolc éve oktatom a leendő fogtechnikusokat.

Az általam végzett munkára igényes, szorgalmas, precíz, fegyelmezett és aprólékos vagyok. Ugyanezeket elmondhatom az oktatói tevékenységemmel kapcsolatban is. Szeretek csapatban dolgozni és tanítani. A problémamegoldó képességem gyors, konfliktuskezelés és rugalmasság jellemez. Könnyen teremtek kapcsolatot a velem együtt dolgozókkal és a tanítványaimmal is.

Célom az, hogy a diákok anatómiai ismereteit frissítve, a kézügyességüket fejlesztve hozzájáruljak, hogy a későbbiekben – a munkájuk során – készpénzre válthassák, alkalmazhassák a megszerzett tudást.

Vissza