Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Szabados-Slezák Brigitta Intézményvezető – Vác Város Idősek Otthona és Klubja, Szakmai vezető – Veronika Egészségügyi és Szociális Központ Pannon Kincstár, oktató

Szabados-Slezák Brigitta

Intézményvezető – Vác Város Idősek Otthona és Klubja,

Szakmai vezető – Veronika Egészségügyi és Szociális Központ
„A tanítás számomra egy örömutazás, amelynek során tanítok és tanulok egyben. A célom, hogy megmutassam, hogyan nézzük a dolgokat, hiszen a HOGYAN visz el minket ahhoz, hogy megfejtsük a lényeget.”

Szakterületeim: szociális gondozás, idősgondozás, szociális menedzsment.

Diplomás ápolói végzettségemet a SOTE Főiskolai Karán szereztem. Ezt követően a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Szociális menedzserként végeztem, majd a Wesley János Lelkészképző Főiskolán szociális menedzserként szakvizsgát tettem. Nemrég pedig az ELTE képzésén megszereztem egészségfejlesztéstan és játék-szabadidő szervezés tan mester tanári diplomámat.

Egészségügyi és szociális munkáim mellett az oktatás tölt be fontos szerepet az életemben. Szakmai jegyzetek készítésében, szakmai dokumentációk és szabályzatok összeállításában, illetve vizsgaanyagok kidolgozásában is rendszeresen közreműködöm.

A Pannon Kincstárban 2009 óta oktatom tantárgyaimat.

Abban hiszek, hogy az általam képviselt szakmacsoportot nem lehet csupán könyvekből megtanulni. A gyakorlatban kell megtapasztalni a valódi feladatokat és így válni szakemberré.

Ezért is fontos számomra, hogy mindazt, amit a tanítás során átadok, saját munkám megéléseiből merítem. Ezt igyekszem megmutatni a tanulóimnak és bátorítani őket saját útjukhoz.

Vissza