Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Pannon Kincstár, Terbéné Szekeres Klára, ápolási igazgató, oktatásvezető - ORFI, oktató

Terbéné Szekeres Klára

ápolási igazgató, oktatásvezető – ORFI

“Munka közben legyünk derűsek, vidámak, öröm sugározzék körülöttünk, hogy a nehézségek veszítsenek erejükből és az emberek felejtsék a szorongást. Ezt embertársi szeretettel és egymás megbecsüléséval lehet elérni a munkahelyen.” (Marcel Callo)

Szakterületeim: ápoláslélektan, betegjogok, egészségfejlesztés, egészségügyi ellátórendszer

Képesítéseim szerint ápoló, szülésznő, egészségügyi szakoktató, egészségügyi szaktanár vagyok. Hivatásom az egészségügy, a segítés, az oktatás, a megszerzett tapasztalat átadása.

Tanulmányaim és munkám során is megtapasztaltam, hogy a legfontosabb az elmélet és a gyakorlat egysége. A legkiválóbb ápoló azokból válik, akik az elméletben megszerzett tudást a gyakorlatban is képesek kamatoztatni. Ezt tartottam szem előtt a saját munkám során ápolóként, pedagógusként, betegként és aggódó családtagként is.

A megszerzett tapasztalatok adnak erőt, hogy a mindennapokban képes legyek a megoldásra váró helyzeteket megfelelően kezelni.
Hiszek abban, hogy a felnövekvő nemzedék oktatása csak akkor lehet eredményes, ha szeretettel végezzük és úgy segítünk, hogy mind szakmailag mind emberileg a hallgatók mellett állunk.

Vissza