Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Szakmai cikkek

Duplázz a képzési csomagjainkkal – dupla tudás, dupla előny a munkaerőpiacon!

By 2023.10.20.január 16th, 2024No Comments

Évek óta nagyon keresettek nálunk a munkavédelmi, a tűzvédelmi, illetve az ingatlanközvetítő és az ingatlanvagyon értékelő képzések. Nem csoda, hiszen a megszerezhető tudás kelendő a piacon, a naprakész és jó szakembereket sok helyen várják tárt karokkal. Gondoltunk egyet és összekapcsoltuk, ami összefügg! Mostantól 2az1-ben csomagot kínálunk neked a kiszemelt szakirányra. Még szélesebb spektrum, még nagyobb tudás, még jobb feltételekkel!

Online komplex ingatlanpiaci, munka és tűzvédelmi előadó képzés a Pannon Kincstár iskolában 2024 visszanézhető órákkal és letölthető jegyzetekkel, dokumentumokkal. Szemüveges, rövid hajú férfi, szakember, ahogy átolvas egy dokumentumot, kezében tarva egy ház makettet.

Duplázz a munkavédelem – tűzvédelem csomaggal!

A munkavédelmi előadó szerepe jelentősen felértékelődött az elmúlt években, hiszen a korábbi intézkedések közé bekerültek az aktuális járványügyi szabályok, a tömeges megbetegedések megelőzését, kezelését célzó feladatok. Sok cégnél most került igazán fókuszba a munkabiztonság. Tudatos szakemberként te leszel az, aki felméred a kockázatokat, azonosítod a veszélyeket, megelőzési és intézkedési terveket készítesz és figyelsz a megfelelő működésre. Rendszeresen tájékoztatod a munkatársakat, együttműködsz a munkáltatóval, a szakmád képviselőivel és a hatóságokkal. Biztos pont leszel a szervezetben, aki segít a döntések előkészítésében, a munkabiztonsági rendszerek kiépítésében, a szabályok betartatásában és ami a legfontosabb – az ott dolgozók egészségének megóvásában.

Mindezzel szorosan összefügg a tűzvédelmi előadó feladatköre. A munkavédelmi szakemberekhez hasonlóan itt is elsődleges a megelőzés, az erre irányuló felmérések, a vezetőség döntéseinek előkészítése, a szabályok megalkotása és bevezetése a szervezet minden szintjén. Tűzvédelmi előadóként mindez a te kezedben lesz, te figyelsz arra, hogy a cég betartsa a kötelezettségeit és megfelelően felkészüljön egy esetleges tűzhelyzet kezelésére.

Mivel a munkavédelem és a tűzvédelem szorosan összefüggő területek, a két képzést egymás után elvégezve olyan komplex tudásra teszel szert, amellyel kiemelten keresett szakemberré válsz a munkaerőpiacon.

Alap- és ráépülő szaktudás együtt: Ingatlanközvetítő, valamint Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő képzés

Adásvétel, csere, lakáskiadás, bérlet…  Ez a világ folyamatosan pörög, mindig izgalmas, változatos, a piaca pedig egyre bővül, ezért mindig szükség van új munkatársakra. Ingatlanközvetítőként az igényfelméréstől kezdve a teljes ügymeneten keresztül, egészen a kulcsok átadásáig mindennek a koordinációja hozzád tartozik majd. Te leszel a kapocs vevő és eladó, bérbeadó és bérlő, hivatalok, szolgáltatók és hatóságok – azaz valamennyi résztvevő fél között, hogy az ügylet gördülékenyen és mindenki elégedettségével záruljon.

Erre az alaptudásra épít az Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő képzés, amellyel tovább bővítheted szakmai ismereteidet. Az ingatlanpiac aktuális trendjeit alapul véve te leszel az, aki egy adott ingatlan esetén meghatározod majd a hasznosítása szerinti értékét. Naprakész leszel az európai értékelési normák, módszerek, eljárások terén. Fontos támpontokat tudsz adni befektetési döntésekhez, az ingatlanok leghatékonyabb felhasználásához, működtetéséhez vagy éppen értékesítéséhez.

Ha az alap- és a ráépülő képzést is elvégzed, friss tudásoddal szívesen fogadnak majd az ingatlanközvetítéssel foglalkozó vállalkozások, hiszen sokkal szélesebb spektrumon tudod majd teljesíteni a megbízók felmerülő igényeit.

Pannon kincstár 2024 munkavédelmi, tűzvédelmi, ingatlanközvetítő, ingatlanvagyon értékelő képzések visszanézhető videókkal, elektronikus jegyzetekkel. Előny a munkaerőpiacon. Alap és ráépülő szaktudás együtt. Öt szakember, ahogy együtt dolgozik egy projekten.

Duplázd meg az előnyödet!

2az1-ben képzési csomagjainknál azokat a szempontokat vettük alapul, hogy mit keres a piac, mit választottak szívesen a nálunk végzett tanulók és az álláskeresést tekintve mennyire eredményes a kereslet és a kínálat találkozása.

5 érvünk van amellett, hogy belevágj egy dupla képzésbe nálunk:

  • a két képzést egyben kedvezőbb feltételekkel kapod, ezáltal pénzt spórolhatsz,
  • sokkal szélesebb körű tudást kapsz,
  • két feladatkört is lefedhetsz egy pozícióban, amiért a munkáltatók mindig hálásak,
  • növelheted a munkaerőpiaci értékedet,
  • az esélyeidet duplázva felgyorsítod a sikeres elhelyezkedésed idejét.

A dupla tudásod dupla előnyt jelent. Várunk 2az1-ben képzéseinken!

Komplex ingatlanpiaci képzésMunka és tűzvédelmi előadó képzés