Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Szakmai cikkek

Javában dübörögnek a szakmai képzések a Pannon Kincstárnál – élet az OKJ után

By 2022.09.08.január 16th, 2024No Comments

Bizonyára senkinek sem újdonság, hogy 2020-ban teljesen átalakult a felnőttképzés, és az Országos Képzési Jegyzéket (OKJ) felváltotta a Szakmajegyzék. A változás nem egyik napról a másikra történt, hanem több lépcsőben, a régi rendszer pedig idén fut ki véglegesen, mivel 2022. december 31-ig van mód a korábban elkezdett OKJ-s képzések lezárására, vagyis a szakmai vizsgák lebonyolítására.  Azt viszont már kevesebben tudják, hogy 2021-ben Pannon Kincstár elsőként vezette be az új szabályozás szerinti szakmai képzéseket, amelyek a korábbinál jóval hatékonyabb és letisztultabb rendszerben érhetők el – és a képzések azóta is nagyon népszerűek.

Milyen előnyöket nyújt számodra a Pannon Kincstár?

A 2020-as változáshoz a képzőhelyeknek is alkalmazkodniuk kellett, de számunkra ez nem jelentett gondot: a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központhoz tartozó Közép-európai Szakgimnázium, Technikum és Szakképző Iskola keretein belül folyamatosan elérhetők az iskolai rendszerű képzéseken megszerezhető szakmák. De miért érdemes minket választani?

  • Ne kerülgessük a forró kását: a Pannon Kincstár szakképzései tandíjhoz kötöttek. Noha léteznek államilag támogatott képzések, és az új rendelkezés értelmében kettő szakma továbbra is megszerezhető ingyenesen, az általunk nyújtott egyik legfőbb előny számos esetben jóval többen nyom a latban – ez pedig nem más, mint hogy a képzések ideje nem félévekben, hanem hónapokban mérhető. Ez azt jelenti, hogy jóval hamarabb kerülhetsz ki a munkaerőpiacra és helyezkedhetsz el a szakmádban, vagyis hamarabb lehet stabil, jövedelmező és az elvárásaidhoz passzoló munkád – röviden: a tandíj megéri.
  • Arról már nem is beszélve, hogy nálunk ONLINE órák formájában zajlik az elméleti oktatás, szombatonként, ami sokaknak jelent nagy könnyebbséget. Természetesen valódi oktatók élő online óráiról van szó, amelyek visszanézhetők.
  • Minden képzésünkhöz letölthető PDF-jegyzeteket kapsz.
  • Saját tanműhelyekkel rendelkezünk. Fogászati, gyógyszertári és kisgyermekgondozó tanlaborunk, egészségügyi kórtermünk, szociális demonstrációs termünk kiváló helyszínt biztosítanak a gyakorláshoz, a fogtechnikus képzést választók számára pedig a 3D-scannelés és -nyomtatás is elérhető.
  • A képzés során rendelkezésedre áll egy dedikált ügyintéző, akihez bátran fordulhatsz bármilyen felmerülő kérdéssel, problémával.

Nézd meg szakmai képzéseink listáját, ismerd meg a részleteket, és jelentkezz online!

Tovább megújult képzéseinkhez »»»