Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Szakmai cikkek

Pannonos jóhírek a kávéd mellé – A Kismama kedvezményt Családi kedvezménnyé bővítettük

By 2023.08.08.január 16th, 2024No Comments

A családosok, kismamák, pályaváltó anyukák mindig is fontos részét képezték a Pannon Kincstár közösségének. Az évtizedek alatt sokan jelentkeztetek hozzánk, hogy a kicsik mellől bekapcsolódjatok a képzéseinkbe – felkészülve arra, hogy akár már egy másik szakmával a kezetekben térjetek vissza újra a munka világába. Most újragondoltuk a kedvezményeink tartalmát és szeretnénk a képzési lehetőségek mellett a támogatásainkkal is még nagyobb segítséget nyújtani.

Pannon Kincstár 2024. A kismama kedvezmény bővítése családi kedvezménnyé. Pályaváltó anyukák tökéletes lehetősége. Visszatérés a munkavilágába új szakmával. Egy boldog család örömteli pillanatai.

Támogatás – ami eddig volt és marad is

A képzéseink résztvevői között az egyik legnagyobb csoportot ti jelentitek számunkra, kedves kismamák, családos anyukák. Sokan azért vágtok bele a tanulásba, mert a pici mellett, otthonról jobban be tudjátok szorítani az új ismeretek megszerzésére szánt időt, mint a munkahelyeteken. Ahogy többen elmondtátok, ebben az online lehetőségek, a digitális oktatás és akár a táv-vizsgázás is nagy segítséget jelentenek számotokra.

Tudjuk, hogy a család mellett így sem kis áldozat és erőbedobás, hogy a tanulást is beütemezzétek – a költségekről már nem is beszélve. Ezért eddig is igyekeztünk segítséget nyújtani számotokra a vállalásotokhoz. Korábban a GYED-en vagy GYES-en lévő szülők 10% kedvezményt igényelhettek nálunk. Ehhez egyetlen feltételként a gyermek anyakönyvi kivonatát vagy a folyósítást megállapító határozatot kértük feltölteni az Ügyfélkapura, a beiratkozást követően. Ezt a kedvezményt akkor is biztosítottuk, ha részletfizetést kértetek a képzés költségének rendezéséhez.

Az új Családi kedvezményünket még többen kérhetitek

Látva azt, hogy milyen nagy számban jelentkeznek hozzánk családos anyukák, illetve a gyermeküket otthon gondozó szülők, újragondoltuk és mostantól már egy kibővített kör számára biztosítjuk a kedvezményt.

Családi kedvezményünk az eddigi Kismama kedvezményhez hasonlóan működik. Most is ugyanúgy kérjük, hogy a gyermek, illetve gyermekek anyakönyvi kivonatát vagy a folyósítást megállapító határozatot a beiratkozást követően az ügyfélkapura töltsétek fel. A kedvezményt viszont most már nem csupán a GYED-et és a GYES-t, hanem a GYET-et vagy GYOD-ot igénybe vevő szülőks kérhetik. Fontos, hogy GYOD esetén nem elegendő csupán az anyakönyvi kivonat feltöltése, hanem vagy a folyósítást megállapító határozatot kérjük, vagy ha az anyakönyvi kivonatot csatoljátok, akkor szükséges mellé a háziorvos igazolása, hogy az ápolt gyermek súlyosan fogyatékos, illetve tartósan beteg.

A kedvezményt akkor is biztosítjuk, ha a képzés díjának befizetéséhez az egyösszegű vagy a részletekben történő lehetőséget választjátok.

Pannon Kincstár iskola családi kedvezményei 2024. Pici gyerek a boldog szüleivel.

Használjátok a tudást több irányban is!

Mindig érdemes körülnéznetek az induló képzéseink között, hiszen rengeteg helyen értékelik azt a tudást, amit anyukaként a saját családod menedzselésével szereztetek.

Gyakran éppen ezért választják a pályamódosító édesanyák a dajka, a kisgyermekgondozó és -nevelő, vagy éppen a pedagógiai asszisztens képzésünket. A megszerzett ismeretek felhasználása történhet a másik irányban is. Sokan azért jelentkeznek például a gyógypedagógiai asszisztens képzésünkre, hogy a gyerekeik otthoni fejlesztéséhez, támogatásához kapjanak módszereket, szakmai tudást.

Szintén gyakori, hogy a kicsikkel otthon lévő anyukák azért kezdenek új karriert építeni, hogy a saját idejüket beosztva könnyebben megteremtsék a család és a munka közötti egyensúlyt. Ehhez nyújthatnak jó indulást az egyéni vállalkozásban, rugalmasan végezhető szakmák, mint a kozmetikus és a fodrász; vagy a home office-ban is teljeskörűen ellátható könyvelő, illetve pénzügyi- és számviteli ügyintéző képzések.

És akkor még nem is beszéltünk az egészségügyi képzésekről, ahol mindig nagy szükség van a szülőként szerzett készségeitekre az ápolás, gondozás, a másokra való odafigyelés terén.

Akár egy új kezdeten, akár a váltáson gondolkodsz, nézz körül, melyik képzés áll a legközelebb hozzád, kérd a családi kedvezményt és vágj bele! Ha a tapasztalataidat a képzéseken elsajátítható ismeretekkel bővíted, máris kész vagy egy új pályára.

Tovább a képzésekre