Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Szakmai cikkek

Te mivel töltöd a szombatot? Gyere, az új képzéseinken már zajlik az élet!

By 2021.03.18.március 20th, 2021No Comments

Te is úgy érzed, hogy a világ szinte csak a munka-bolt-lakás háromszögben zajlik? A lelkednek már alig-alig elég a töltődésre a szokásos séta vagy futás a közelben? Nem vagy egyedül. Mindannyian nagyon vágyunk már az újra, a jó dolgokra, az igazi életre. A Pannonban hetek óta készülünk, hogy a tavaszt felpörgessük veletek. Nézzétek meg, mi mindennel várunk a megújult képzéseinken!

A legjobb dolgok a régiből és a legjobb módszertan az újból

Hány kollégától, családtagtól, baráttól hallottad mostanában, hogy „végre történjen már valami jó”? Soha nem vártuk még ennyire, hogy a tavasz hozzon valami újat, javulást, vagy legalább azt, hogy elég meleg legyen végre egy szabadban töltött naphoz. És soha nem gondoltuk, mekkora dolog lesz egy teraszon vacsorázni, nagy társasággal. Bármikor átugrani a nagyihoz egy sütire. Megölelni azt, akit régen láttunk, ha összefutunk bevásárlás közben. Talán soha nem vártuk még ennyire, hogy igazi életünk legyen.

Pontosan így vagyunk ezzel itt, a Pannonban is. A fejlesztő csapat hetekkel ezelőtt nekilátott, hogy előkészítsük a tavaszi megújulást. A jól bevált megoldásokkal, az általatok kedvelt témákkal, a kedvenc oktatóitokkal, de már az új képzési rendszer szerint, új színekkel és megújult módszertannal. Nézzük a tavaszi csomagunk legfontosabb részleteit:

Online is együtt vagyunk

Mivel a kontakt órákat a járványhelyzet miatt a lehető legkevesebbre kellett csökkenteni, elsősorban digitálisan zajlik az oktatás. Így online építjük a közösséget és a csoportokban mindig zajlik az élet. Meg tudjátok beszélni a témákat, lehet kérdezni, segítséget kérni, és garantáltan nem leszel egyedül.

Időbeosztás – ahogy neked a legjobb

A digitális órákon túl a feltöltött anyagok segítségével úgy oszthatod be a tanulásra fordított időt, ahogy neked a munka, család, egyéb elfoglaltságok mellett a leghatékonyabb. Az anyagokat könnyen eléred, akár ingázás közben a buszon, metrón is olvashatod és a saját tempódban dolgozhatod fel.

Kérdezhetsz és segítséget kérhetsz

Ha elakadsz egy anyagrésznél, valami nem egyértelmű, vagy csak elfelejtetted, milyen példát is mondott az oktató ennél a fejezetnél, az előre egyeztetett konzultációk alkalmával újra rákérdezhetsz. Ilyenkor lehetőség nyílik arra, hogy segítséget kérj, tisztázd azokat a pontokat, ahol elakadtál és megerősítsd magadban a fontos tudnivalókat. A szakmavezetőd pedig mindig figyelni fog rád.

Pótold be a podcast-ből!

Akkor sincs gond, ha sürgős dolgod akadt a képzés napján és lemaradtál az óráról. Két héten át eléred és visszahallgathatod podcast formájában. Erről itt olvashatsz bővebben: Nyugi, nem csúsztál le róla! Hallgasd vissza az órát podcast-en!

Megfelelünk minden szabályozásnak

Oktatásaink már az új képzési rendszerben zajlanak, így biztosítjuk számodra, hogy programkövetelmény szerint szabályozott szakmát tanulj nálunk.

Sikeres képzés után tanúsítványt kapsz

A képzéseink államilag elismert tanúsítványt nyújtanak, amelynek megszerzését követően a vizsgát akkreditált vizsgaközpontban tudod majd letenni.

Csak rugalmasan

A rendkívüli élethelyzet sok változtatást indított be nálunk is, amelyekről sorra kiderült, hogy hosszabb távon is hasznosak lesznek. Hatalmasat bővült az online intézhető eljárások köre az adminisztráció és a pénzügyi folyamatok terén is. Így otthonról is mindent intézhetsz nálunk és egyéni megoldásokra is nyitottak vagyunk, ha például a fizetési ütemezésben fordulsz hozzánk saját kéréssel.

Első az egészség

Mivel az egészség védelme most a legfontosabb, a személyes ügyintézés helyett bevezettünk új lehetőségeket. Ügyfélfogadási időben dedikált ügyintéző segítségét kérheted. Már a jelentkezésnél kérheted az szerződésed előkészítését, gyorsíthatsz a folyamaton és máris indítjuk az e-szerződést veled. Az emailedre pedig egy munkanapon belül válaszolunk.

Kezdd velünk a tavaszi megújulást!

Szóval mi már biztosan tudjuk, mit csinálunk szombatonként. Gyere, nézz szét az új képzéseink között és csatlakozz a csapathoz! Kóstolj bele a tavaszba és tanulj nálunk olyan szakmát, amelyre a válság után is nagy szükség lesz a piacon!

Ugrás az összes képzésre