Természetgyógyász képzés a belváros szívében

Gyakorlatorientált képzések saját demotermünkben, tapasztalt oktatókkal

Miért válaszd a természetgyógyász képzést? / Miért legyél természetgyógyász?

Karrier

Az alternatív gyógymódok hatalmas teret hódítottak maguknak az elmúlt évtizedekben. Az alapozó képzések után számtalan terület felé nyílnak további lehetőségek. Aki szeret új dolgokat tanulni és a segíteni, gyógyítani vágyás a személyiségéből fakad, meg fogja találni a saját útját a szakmában.

Fektess a jövődbe!

A biztos alapok megtanulása után rajtad áll, milyen terület felé indulsz el. A természetgyógyász szakma sok-sok területén próbálhatod ki magad. Minél szélesebb körű ismeretekkel rendelkezel, annál színesebb praxist építhetsz, vagy bekapcsolódhatsz az alternatív gyógyászattal foglalkozó intézmények, központok életébe. Jó szakemberekre mindig szükség van.

Gyógyító környezet

A természetgyógyászati központok, rendelők a harmónia, a testi-lelki megújulás és töltődés otthonai. Nemcsak a gyógyulást támogatják, hanem azok számára is biztosítják a nyugodt ráhangolódást és koncentrációt, akik a napi munkájukat végzik itt. A munkanapjaid ilyen környezetben biztosan nem a rohanásról és a nyüzsgésről szólnak majd, hanem arról, hogy a külvilág zajait kiszűrve a páciensedre koncentrálhass.

Társadalmi szerep

Sokan azért fordulnak természetgyógyászhoz, mert a hagyományos orvoslásban nem találták meg a problémájuk megoldását. Sokan csak arra vágynak, hogy meghallgassák őket és a testi tüneteken túl a lelkükre is figyeljenek. És egyre többen vannak, akik abban hisznek, hogy az igazi orvosság fűben-fában, és a gyógyító érintésben rejlik. Számukra te leszel az a szakember, akire rábízhatják magukat és aki új lehetőségeket mutat nekik a gyógyulásra.

Miből áll a képzés?

Modulzárók

A sikeres modulzáró vizsgák után jöhet a záróvizsga, hogy ott már magabiztosan, valódi tudásszintedet tükrözve méresd meg magad.

Gyakorlat

Segítünk abban, hogyan fogj hozzá gyakorlati helyed kereséséhez. A gyakorlati idő a képzésed kötelező része.

Vizsga

Saját vizsgaközpontunk van, így pont azok az oktatók fognak vizsgáztatni, akik felkészítettek a vizsgára. A modulzárókon megszerzett magabiztosságod is segít majd a sikeres helytállásban.

Munkába állás

Több évtizedes szakértelmünknek és kiterjedt szakmai kapcsolati hálónknak köszönhetően nem csak a tudást adjuk. Kifejezetten tanulóinknak szóló álláshirdetésekkel segítünk karriered beindításában.

Modulok

1

Egészségügyi alapismeretek

2

Klinikumi tantárgyak

3

3. Természetgyógyászati alapismeretek

Választható szakirányok:

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

Életmód-tanácsadó és terapeuta

Fitoterapeuta

Reflexológus

Neked ajánljuk természetgyógyász képzésünket:

Jelentkezem
 • ha minden betegségre, sérülésre ösztönösen hozod a házi praktikákat, az idősektől tanult gyógymódokat;
 • ha lételemed, hogy segíts másoknak és szívesen tennéd ezt saját praxisban;
 • ha érdekelnek a változatos gyógyítási eljárások, a keleti orvoslás, a természeti népek módszerei;
 • ha szeretnéd felismerni és kezelni a lelki tényezőket a fizikai tünetek mögött;
 • ha már eddig is segítő szakmában dolgoztál, más területen, de szeretnéd bővíteni a tudásodat a természetgyógyászat eszköztárával;
 • ha szeretnéd a családod körében magabiztosan alkalmazni a természetes megoldásokat, biztosítani számunkra az egészséges és harmonikus életvitelt.

Alapképzés

HAMAROSAN

 • Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány és szakmai egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)
 • 6 hónap
 • Gyakorlás saját demoteremben
 • Vizsgázás saját oktatóval
 • Ütemezés: hetente
 • Oktatási napok: szombat 8:00-18:00
 • Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 30.
 • Beiratkozás: 2019. november 9.
 • Kezdés: 2019. november 9.
 • Tandíj részletekben*: HAMAROSAN
 • Záróvizsga díja*: HAMAROSAN

* – További infó a GYIK-ben.

Választható szakirányok:

(alapképzés elvégezte után)

A jelentkezési határidőig hátralévő idő

Mások ezt mondták rólunk

Tóth Tímea

A képzéssel meg vagyok elégedve, tetszik, hogy olyan emberek tanítanak, akik maguk is a szakmában dolgoznak. A szakma elvégzése után szeretnék benne elhelyezkedni és egy ráépülő képzést elvégezni szintén ebben az iskolában!

Szabados Bianka

Nagyon meg vagyok elégedve a képzésemmel, úgy gondolom minden alapot megkapok ahhoz, hogy a továbbiakban ezt folytatni tudjam. Oktatóink is nagyon kedvesek, és minden segítséget megadnak, ezúton is szeretnék köszönetet mondani a fáradozásaikért. Örülök, hogy az iskola tanulója lehetek.

Gazdag Noémi

Nagyon tetszett a képzés, jó hangulatban teltek az órák. Az oktatók segítőkészek voltak, minden kérdésünkre készségesen válaszoltak. Igyekeztek szemléltetőeszközöket alkalmazni, hogy még érthetőbb legyen az adott anyag. Megkaptuk a tanulmányi osztálytól a szükséges információkat, ők is nagyon segítőkészek voltak.

Takács Evelin

Tetszik az oktatás, nagyon kedvesek és segítőkészek a tanárok.

Kiss Tamás

Az oktatók felkészültsége, tudása magas színvonalú. A tananyagok érthetőek, maximálisan a tudás gyarapítását szolgálják. A tanfolyamot követően felnőtt intenzív szakápoló képzést is el szeretném végezni.

Itt fogsz tanulni!

Nézd meg a bemutatkozó videónkat!

Elhelyezkedés

Az idő pénz, ezért a Pannon Kincstár nagyon könnyen megközelíthető helyen található.

Címünk: Budapest V. kerület, Váci utca 47.

Megközelíthetőség:
7, 5, 8e, 108e, 133e, 178, 110, 112 buszokkal
vagy a 3-as és 4-es metróval

Parkolási lehetőség:
Közeli parkolóházakban vagy szombatonként ingyenesen a környéken

Bónuszok

több, mint 30.000 Ft értékben

Ingyenes online jegyzetek

Rengeteg munkánk van abban, hogy a képzés anyagait fejlesszük, melynek egy diákra jutó költsége 30.000 Ft

Mentorálás a képzés teljes ideje alatt

Végig fogjuk a kezed, és ha segítségre van szükséged, személyre szabottan számíthatsz oktatóidra. Egyénfüggő, hogy ki mennyire él ezzel a lehetőséggel, de érdemes kihasználni.

Regisztrációs díj

Online jelentkezés esetén az 5000 Ft-os adminisztrációs díjat elengedjük.

Mi történik majd a jelentkezés után?

Beérkezett jelentkezésedet adminisztrátoraink feldolgozzák.

Beiratkozol a választott képzésre, elkezdődik a képzés

Felhívunk telefonon, adatot egyeztetünk

Levizsgázol és elhelyezkedsz a szakmádban.

Ingyenes EUROPASS

Kitűnő tanulmányi eredményed esetén iskolánk egy általad választott nyelvű (angol, német, francia, olasz, spanyol) Europass bizonyítvány-kiegészítővel ajándékoz meg Téged.

Vizsgagarancia

Ha esetleg nem sikerül elsőre a vizsgád, akkor díjmentesen újra részt vehetsz a szükséges kurzusokon és Neked csak a vizsgadíjat kell kifizetned.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok jelentkezni?

Online, személyesen vagy e-mailben.

Mit kell hoznom a beiratkozásra?

 • személyi igazolványt
 • lakcímkártyát
 • nem magyarországi állampolgárság esetén a magyarországi tartózkodást igazoló okirat másolatát
 • a képzés megkezdéséhez szükséges bizonyítvány(ok) másolatát (8., 10. osztályról szóló bizonyítvány/ érettségi bizonyítvány/ szakképzettséget igazoló bizonyítvány)
 • foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított szakmai alkalmasságot igazoló dokumentumot

Kik tanítanak az iskolában?

Egyetemi végzettséggel rendelkező, a saját szakmájukat aktívan gyakoroló, több éves munkahelyi tapasztalattal rendelkező orvosok és más szakemberek.

Mikor és hogyan jutok az órarendemhez?

Saját elektronikus tanulmányi rendszerünk van, melyhez a beiratkozást követően hozzáférést biztosítunk Neked. Ezen a felületen nyomon követheted órarended, tanulmányi előmeneteled, befizetéseid.

Hogyan fizethetem a tandíjat és vizsgadíjat?

Mivel a lehető leghatékonyabb és legegyszerűbb módon szeretitek intézni a képzéshez kapcsolódó ügyeket, és a technológiai fejlesztések is az online megoldásokat támogatják, a fizetés rendszerét is ennek megfelelően alakítottuk nektek.

Kiépítettük a megfelelő hátteret, hogy biztosítsuk a gyors, sorban állás nélküli, 0-24-ben működő és akár telefonról is kényelmesen intézhető fizetést.

A biztonság nektek és nekünk is nagyon fontos szempont. A fizetést a Bank oldalán tehetitek meg, ahol megfelelő szintű titkosítás és szigorú szabályok mellett az adataitokat sem tárolják.
A kiegyenlítés és jóváírás azonnal megtörténik, és nem kell várakoznotok a könyveléssel járó adminisztrációra.

Ha az internetes fizetések közül inkább az átutalást szereted, erre is van lehetőséged. Az ehhez szükséges információkat a Pannon Kincstár Ügyélkapujában az „Elszámolásaim” fül alatt találod.

Milyen kedvezményre vagyok jogosult?

 • Kismama kedvezmény! A képzés megkezdésekor GYED-en vagy GYES-en lévő kismamáknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélkülieknek 10% kedvezményt biztosítunk a teljes tandíj összegéből.
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10% kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkeztek, akkor a neveket a jelentkezési lapra tudjátok ráírni.
 • Egyösszegű tandíjbefizetés esetén 5% kedvezményt adunk, amennyiben a befizetés a beiratkozás utáni héten, legkésőbb csütörtökig megtörténik. (FIGYELEM: amennyiben a fizetés nem történik meg a megadott határidőn belül, a kedvezmény érvényét veszíti).

A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással! Továbbá kedvezményes időszak (pl. Early Bird, akciós ár és más promóciók) alatt a fenti kedvezmények nem érvényesíthetők!

További kedvezmények:

 • Pannon Kincstár Klub kedvezmény: visszatérő tanulóinkat 10 000 Ft értékű vizsgadíj kedvezménnyel jutalmazzuk!
Jelentkezem

Kövess minket az instagramon is!

A KÉPZÉS ADATAI:

Képzés megnevezése:
Epidemiológiai szakápoló – OKJ 55 723 04

Nyilvántartásba vételi szám:
E-000971/2014/A116