Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Almási-Lengyel Éva

tanulmányi referens

A Kodolányi János Egyetem Közösségszervezés szakán, Humán fejlesztés szakirányon szereztem meg a diplomámat.

A Pannon Kincstár előtt ügyfélszolgálati területen gyűjtöttem tapasztalatot, panaszkezeléssel is foglalkoztam egy hulladékkezelési cégnél, illetve PR asszisztensként dolgoztam. A Kodolányin a Kulturális Tanulmányok Tanszéken segítettem a tanszéki munkát, ahol a hallgatók adminisztrációs problémái mellett, programokat is szervezetem. Vagyis sokfelől hozok tapasztalatot a tanulmányi referensi munkámhoz és mindenhol olyan feladatokat végeztem, ahol az emberekhez kapcsolódhattam.

A felnőttképzés mindig is érdekelt, régi tervem, hogy ezen a területen helyezkedjek el és most végre sikerült. Úgy érzem, megtaláltam itt az elképzeléseimet.

Jelenleg a dajka, ingatlanközvetítő, szociális és mentálhigiéniás szakgondozó képzések tartoznak hozzám.

Fontos számomra a rendszerszemléletet és hogy a folyamatokat mindig egy kicsit jobbá tegyem. Szeretem inspirálni az embereket, hogy képezzék magukat. Szerintem ez egy jó és hatékony módja a fejlődésnek és hogy kiteljesedjünk. A lényeg, hogy mindent tanulásként fogjunk fel.

Szabadidőmben szívesen olvasok krimiket, főleg skandináv íróktól, illetve Agatha Christie krimijeit is nagyon kedvelem. Szeretek rockkoncertekre járni és gyakran kirándulok. Elsősorban azokat a helyeket keresem, ahol várakat, kastélyokat is meglátogathatok. Sokat foglalkozom a macskámmal is, aki egy mentett cica – mert fontos szempont volt számomra, hogy mentett állatot fogadjak be.

Vissza