Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Hoffman Fanni

Tanulmányi referens

A Semmelweis Egyetem Pető András Karán kezdtem el tanulmányaimat konduktor alapképzésben, jelenleg pedig gyógypedagógiai asszisztensi végzettséggel rendelkezem. Nagy gyakorlati tapasztalatom van sajátos nevelési igényű és központi idegrendszeri sérült gyermekekkel kapcsolatban.

Számomra mindig fontos volt, hogy emberekkel foglalkozzam és segítsek másoknak, aminek a középpontjában a megfelelő kommunikáció áll. Szerintem ez az alapja mindennek, és ez motivál a munka világában is. Sokat dolgoztam a kereskedelemben, valamint ügyintézői és kapcsolattartó pozíciókban, ahol a jó kommunikáció elengedhetetlen, és úgy gondolom, ez a tanulás területén sincs másként. Tanulói oldalról szerzett tapasztalataimból kiindulva pontosan tudom, hogy mit várnak el a diákok, miben és hogyan lehetek igazán a segítségükre. Tudom, hogy nincs megoldhatatlan feladat, probléma vagy kérdés, és hogy megfelelő hozzáállással és kommunikációval minden megoldható.

Az én felfogásomban a tanulmányi referensi munka vérbeli segítő szakma – és mindenben számíthatsz rám, ha a fogászati, klinikai laboratóriumi vagy kardiológiai asszisztensi képzésre jelentkezel a Pannon Kincstárban, továbbá a fogtechnikusi képzés referensi feladatai is hozzám tartoznak.

A szabadidőmet is igyekszem számomra örömteli tevékenységekkel kitölteni: szeretek főzni és olvasni, és mivel immár 17 éve fuvolázom, mostanában a zenélés is egyre fontosabb része az életemnek.

Vissza