Bárány Nóra

tanulmányi referens

2019 év elején érkeztem a Pannon Kincstárba. Tanulmányi referensként dolgozom. A hasonló munkakörben dolgozó kollégáimmal együtt a csoportok adminisztrációját visszük végig a beiratkozástól a vizsgáig. Az én specialitásom az EuroPass bizonyítvány kiegészítők, amellyel a tanulóink külföldön tudnak munkát vállalni.

Eredetileg tanítóként végeztem, de nem kezdtem el a pedagógusi pályát. A Pannonba egy jogvédelmi biztosító cégtől jöttem, szervező-adminisztratív munkakörből és hasonló típusú munkát kerestem. Így mégis iskola-közelbe kerültem, de már teljesen más szakterületen, mint az eredeti végzettségem.

A back office munkatársakkal jó csapat vagyunk, ez az egyik húzóerő számomra a Pannonban. Az oktatókat is mindenképpen kiemelném, mert sokukkal egyeztetek, levelezek, és mindig nagyon kedvesek, segítőkészek. A belső folyamatokban főleg az ügyfélszolgálattal és az oktatókkal dolgozom, ezen kívül a kötelező rendszerek felé történő adminisztrációt intézem.

Magamból erősségként a vidámságomat és a pozitív hozzáállást emelném ki. Egy másik vidám dolog az életemben, hogy van egy gekkóm, Sergej, aki már saját Instagram oldallal rendelkezik.

Vissza