Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Fogl Nikoletta

pénzügyi adminisztrátor

Elsősorban a banki befizetések rögzítésében segédkezem, hozzám tartozik még a kintlévőségek kezelése, a terembérléssel kapcsolatos számlázás, a bejövő és kimenő posta iktatása.

Korábban a vendéglátásban dolgoztam, ezután pénzügyi és számviteli ügyintézést tanultam és egy foglalkozás-egészségügyi cégnél helyezkedtem el adminisztratív területen. Amikor a Pannon Kincstárhoz érkeztem, olyan munkalehetőséget kerestem, ahol a pénzügyi folyamatokba is bekapcsolódhatok és a munkámmal mások segítségére lehetek. Leggyakrabban a szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatban fordulnak hozzám, illetve az ügyvédekkel tartom a kapcsolatot.

A Pannonban megtaláltam, amit kerestem. Nagyon szeretek rendszerben dolgozni, tudni nap mint nap, hogy milyen feladatot kell ellátnom, miben számítanak rám, de mindig ad számomra újdonságot is a munkám. Már eddig is nagyon sokat tanultam a kollégáktól. Mindenki nagyon kedvesen fogadott, segítettek beilleszkedni és most is megkapom a szükséges támogatást.

A pozitív közeg és a munkatársak elhivatottsága mellett szerintem a Pannon Kincstár szakmai erőssége, hogy folyamatosan figyelik mire lenne igény és ennek megfelelően alakítják a képzéseiket. A teljes csapat azért dolgozik, hogy elégedettek legyenek a tanulóink.

Amit szívesen megosztok másokkal magamról, hogy nagyon szeretek fotózni, olvasni és horgolni, de amikor kevésbé csendes környezetben szeretnék kikapcsolódni, akkor a különböző rockkoncerteken is fellelhető vagyok.

Vissza