Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Kunovics Anita, Pannon Kincstár, Tanulmányi referens

Kunovics Anita

tanulmányi referens

A korábbi munkáim során sokféle tapasztalatot gyűjtöttem. Ezek közül két meghatározó terület van számomra: a szociológia és a kommunikáció.

Kommunikációval foglalkoztam előbb. A régi nevén BKF-en – a mostani METU-n – tanultam kommunikációt és médiatudományt, majd ezt később kiegészítettem egy webdesign képzéssel.

Ezt követően szereztem meg a szociálpedagógus végzettséget 2017-ben.

Mindkét területen több évig dolgoztam. Még diákként ismerkedtem meg az ügyfélkapcsolati munkával egy call-centerben, aztán egy telekommunikációs cég titkárságán helyezkedtem el. A Covid időszakában jöttem el erről a területről, miután outsource dolgozóként sajnos bekerültem egy nagyobb leépítési hullámba.

Mivel korábban is dolgoztam hajléktalan-ellátásban, a telekommunikáció után egy időre visszatértem erre a területre. Egy-két év után viszont egy ételfutár cég ügyfélszolgáltalán találtam olyan pozíciót, ahol újra a vásárlókkal foglalkozhattam, mert mégsem tudtam igazán elszakadni az ügyfélkapcsolati munkától.

Innen érkeztem a Pannon Kincstárba. Bár éppen a szeptemberi beiratkozások és vizsgák idején, a legmozgalmasabb időszakban jöttem, és egyből a sűrűjében találtam magam, sikerült gyorsan felvenni a fonalat, hiszen már ismerősek voltak számomra az irodai feladatok.

Nagyon jól érzem magam ebben a közegben. Hozzám kerültek a szociális témájú képzések, aminek nagyon örültem, hiszen a korábbi tanulmányaim és munkáim miatt ez már ismerős terep. Valamint a kardiológiai és angiológiai képzések is hozzám tartoznak.

Úgy érzem, hogy mostanra elég sok tapasztalatot gyűjtöttem olyan helyeken, ahol hasonló a munkakör és bőven van feladat, erre mindenképpen tudok támaszkodni. Emellett nyitott személyiség vagyok, könnyen megtalálom a közös hangot az emberekkel, ez is segít a napi munkámban.

Vissza