Perlaky Panna Laura

tanulmányi referens

A Károli Gáspár Egyetemen tanultam szociológiát. A tanulmányaim és a családom is abban erősített meg, hogy a segítségnyújtás a legfontosabb számomra. Szeretek emberekkel, főleg fiatalokkal foglalkozni, emellett a szervezés is olyan terep, ahol otthon érzem magam.

Nagyon fontosnak tartom, hogy az ismereteinket egész életünkben gyarapítsuk. A Pannon Kincstárban is a felnőttképzés lehetősége fogott meg, mert hiszem, hogy mindig esélyt kell adni a további tanulásra. Ilyen helyen szerettem volna dolgozni, ahol a segítés, a fejlődésben való támogatás és az emberekhez kapcsolódás együtt van jelen.

Jól érzem magam a mindennapi munkámban, mert fiatalos a közeg, nagyon kedves és segítőkész a csapat, a feladataink pedig sokszínűek és változatosak.

Tanulmányi referensként elsődlegesen a Fogászati asszisztens és a Fogtechnikusi képzések tartoznak hozzám, de forduljatok hozzám bármivel! Igyekszem megtalálni a megoldást vagy felkutatni hozzá a kompetens személyt.

A legjobb töltődés számomra, ha a szabadidőmben a családommal és a barátaimmal lehetek. A katolikus egyházközségben is szívesen tevékenykedek segítőként. Fiataloknak szervezek különböző programokat, például filmnézést vagy társasjátékozást, de gyakran részt veszek lelki elvonulások szervezésében is.

Vissza