Varró Éva

oktatási igazgató

2011 óta dolgozom a Pannon Kincstárban. Hoztam magammal intézményvezetői és a versenyszférában szerzett vezetői tapasztalatot is. A tulajdonosokkal az első pillanattól megtaláltuk a közös hangot, jól tudtunk együttműködni, erősségeinkkel remekül kiegészítettük egymást.

Szakmai pozícióm a cégnél egy előremutató, fejlesztő munkakör – kifelé szakmai képviselettel és partnerkapcsolatok építésével; befelé pedig a bővülés irányainak keresésével, belső fejlesztésekkel, a jogszabályi megfelelések betartásával.

Egyéni erősségem – és a munkámhoz nagy szükség van is rá -, hogy tudok rendszerben gondolkodni és jó a rálátásom, vagyis mint egy helikopterből, képes vagyok felülről nézni a dolgokat. Feladatkörömből adódóan meg is van a lehetőségem arra, hogy mindig tökéletesítsük a működésünket, megtaláljuk azokat a pontokat, ahol fejlődni, fejleszteni tudunk.

Elejétől fogva szívvel-lélekkel tudom képviselni az iskolánkat, mert hiszek a szakmákban, amelyeket oktatunk, és abban, hogy a munkánkkal magas társadalmi hasznosságot tudunk nyújtani. Minden tiszteletem a szakembereké, akik ilyen fáradhatatlanul és türelemmel segítenek más embereket hosszú éveken át, akár az egészségügyben fizikai segítségnyújtással, akár a szociális szférában támogatással, akár gyerekek fejlesztésével, gondozásával. Oktatóink nemcsak tudásukat adják át, hanem a szakma szeretetét is. Nagyon lelkesítő és felemelő számomra velük dolgozni.

Elhivatott vagyok a minőség iránt, ezt igyekszem iskolán belül, és kifelé is képviselni. Fontos számomra az a folyamat, amin végigmegy, aki ide belép – akár tanuló, akár munkatárs, akár oktató, vagy más partner, akivel együttműködünk.

Egy ajándék számomra, hogy a személyiségemből fakadó dolgokat itt meg tudom élni és munkavállalóként pedig nagy segítség nekem, hogy ez egy családbarát munkahely. Vezetőként is azon dolgozom, hogy olyan légkör legyen, ahová jó bejönni és hiszek abban, hogy ennek aktív részese tudok lenni.

Vissza