Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

Kosznovszki Attiláné

Tanulmányi referens

Közgazdasági szakközépiskolában végeztem, ami pedig a korábbi munkaköreimet illeti, mindenképp kiemelném, hogy tizenegy évet dolgoztam a felsőoktatásban tanulmányi osztályon ügyintézőként, továbbá tanszéki oktatásszervezőként. Igaz, később kipróbáltam magam a biztosítás területén is, de a Pannon Kincstárnál végül visszakanyarodtam az oktatás területére az általános ápoló és a felnőtt intenzív szakápoló képzés tanulmányi referenseként.

A jelenlegi munkaköröm kimondottan közel áll hozzám. A hallgatókkal és az oktatókkal való kapcsolattartás több mint egy évtizedig a mindennapi tevékenységem része volt, így hatékonyan tudom kamatoztatni a megszerzett tapasztalatokat és ismereteket. Célom, hogy bármilyen kérdés vagy probléma merül fel a képzés során, a lehető legjobb válaszokat és megoldásokat nyújtsam, amelyek segítik a diákokat a tanulmányaikban.

A Pannon Kincstárnál már korábbról ismertem néhány kollégát és oktatót, így otthonosan mozgok a szakképző központban, könnyen megy a beilleszkedés. Nem tudom, hogy az erősségeim vezettek-e erre a pályára, vagy a pálya szilárdította meg az erősségeimet, de a rám jellemző türelemre, empátiára és segítőkészségre mindenképp támaszkodni tudok a munkám során.

Szabadidőmben sokat olvasok, rejtvényt fejtek és kirándulok.

Vissza