Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés
Kosznovszki Attiláné, Pannon Kincstár, Tanulmányi referens

Kosznovszki Attiláné

Vizsga- és gyakorlatszervező

Közgazdasági szakközépiskolában végeztem. Tizenegy évet dolgoztam a felsőoktatásban tanulmányi osztályon ügyintézőként, továbbá tanszéki oktatásszervezőként. A Pannon Kincstárnál tanulmányi referensként kezdtem, az általános ápoló és a felnőtt intenzív szakápoló képzés tanulói tartoztak hozzám.

Jelenleg a Vizsga- és gyakorlatszervezés csoporthoz tartozom. Feladatköröm a gyakorlatszervezés, gyakorlati és vizsgaszerződések kötése, Europass kiállítása, illetve a vizsgákkal kapcsolatos adminisztrációk.

A jelenlegi munkaköröm közel áll hozzám. A hallgatókkal és az oktatókkal való kapcsolattartás több mint egy évtizedig a mindennapi tevékenységem része volt, így hatékonyan tudom kamatoztatni a megszerzett tapasztalatokat és ismereteket. Célom, hogy bármilyen kérdés vagy probléma merül fel, a lehető legjobb válaszokat és megoldásokat nyújtsam, amelyek segítik a diákokat.

A Pannon Kincstárnál már korábbról ismertem néhány kollégát és oktatót, így otthonosan mozgok a szakképző központban. Jellemző rám a türelem, empátia és segítőkészség, ezekre támaszkodni tudok a munkám során.

Szabadidőmben szeretek olvasni, rejtvényt fejteni és kirándulni.

Vissza