Skip to main content
Ügyfélkapu bejelentkezés
Ügyfélkapu bejelentkezés

OKTATÓINK

Tauth Ildikó audiológus, hallásakusztikus Pannon Kincstár, oktató

Tauth Ildikó

audiológus, hallásakusztikus

„A hivatás az, ahol a szenvedélyeink találkoznak a világ szükségleteivel” (Steve Biddulph)

Szakterületeim: audiológia, hallásakusztika, hallásrehabilitáció

Audiológusként 2001-ben kezdtem dolgozni. A szakma iránt érzett szeretetem azóta nem hagy alább, a hallássérült személyekkel való foglalkozás a mindennapjaim része.

2002-ben végeztem a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnáziumban, mint Klinikai elektrofiziológiai asszisztens. 2007-ben gyógyászati segédeszköz forgalmazó, 2010-ben a hallásakusztikus képzéseket végeztem el. Szakmai fejlődésem érdekében többször vettem részt külföldi továbbképzéseken is, pl.: Dániában és Svájcban. Jelenleg a Sonova Audiological Care Hungary Kft-él dolgozom 2006 óta, mint szakmai vezető. 2019 január óta dolgozom a Pannon Kincstárban.

Az oktatás kb. 10 éve része az életemnek. Oktatóként nem csak az a célom, hogy a szükséges tudásanyagot átadjam, hanem hogy olyan átfogó gyakorlati tudást adjak a hallgatók kezébe, amit a munkájuk során adódó kihívásokban tudnak alkalmazni.

Úgy hiszem, a szűk értelemben vett „ellátáson” túl nem feledkezhetünk meg a hallássérült ügyfél személyéről sem; a maximális szakmai tudáson felül mindenkihez megértéssel, empátiával és segítő szándékkal kell fordulni.

Vissza